Megújultak weboldalaink!

More Than an Update

Akik mostanában felkeresték internetes felületeinket, talán észrevették, hogy a United Call Centers weboldalai alapos ráncfelvarráson estek át az utóbbi hetekben, külsőt illetően és tartalom terén egyaránt. Bízunk abban, hogy ebben a megújult formában látogatóink még jobban megismerhetik tevékenységünket, legyen szó ügyfélszolgálatról, salesről, olyan további szolgáltatásainkról, mint branding & marketing, szoftverfejlesztés, HR feladatok, munkaerőkölcsönzés, illetve aktivitásainkról a társadalmi felelősségvállalás terén.

Természetesen ez még csak a kezdet, hiszen nagyon sok izgalmas feladat vár ránk az év hátralévő részében. Célunk, hogy továbbra is a legváltozatosabb iparágakban bizonyítsunk majd meghatározó piaci szereplők nemzetközi partnereként, páratlan ügyfélélményt kínálva mindig, mindenhol.

Ha szeretné kiszervezni ügyfélszolgálati feladatait, és szívesen megismerné egyéni igényekre szabott contact center megoldásainkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére egy ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem járó, szakmai konzultációval! Lépjen velünk kapcsolatba!