A kommunikáció legmagasabb szintje

RendszerekKapcsolat

Üdvözöljük az aiden.tech világában!

Az aiden.tech a United Call Centers technológiai portfólióját egyesítő brand. A UCC Magyarország meghatározó és úttörő BPO call centere, 25 éves ügyfélszolgálati tapasztalattal. A hagyományos bejövő ügyfélszolgálati tevékenységektől kezdve a távértékesítés, a technikai támogatás, az e-mail, a chat és egyéb platformok támogatásáig a front és back office szolgáltatások teljes spektrumát lefedi, akár 40 nyelven. Innovatív megközelítésünknek köszönhetően a UCC olyan megoldásokkal kívánja kiszolgálni Ügyfeleit, amelyek messze túlmutatnak egy hagyományos call center tevékenységen, így kivételes hozzáadott értéket teremtve, a lehető legmagasabb szintű ügyfélélményt nyújtva.

Az aiden.tech csapatát BPO iparági szakemberek, fejlesztők és automatizálási szakértők alkotják, akik több mint 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek vállalati környezetben. Célunk elérése érdekében megoldáskészletünk három fő pillérre épül. Mesterséges intelligencia alapú ügyfélszolgálati automatizáció, fejlett analitika a végponttól végpontig tartó kommunikációhoz és folyamatrobotizálás.

Az ügyfélélmény következő szintje

aiden.agent

AI alapú ügyfélszolgálati megoldások

Az aiden.agent a legfejlettebb mesterséges intelligencia technológiákat integrálja. Akár 40 nyelven képes kommunikálni, szóban és írásban egyaránt. Mesterséges ügynök, valódi érték.

aiden.voice
aiden.voice

aiden.analytics

Minimális kockázat, teljes körű átláthatóság, maximalizált ügyfélélmény

A vállalat kommunikációjának akár 100%-át ellenőrzi, biztosítja az átláthatóságot, a proaktív panaszkezelést, kiküszöböli a jogi és minőségi kockázatokat, javítja az ügyfélélményt, optimalizálja a költségeket és növeli a bevételt.

aiden.apps

AI-alapú front és back office eszközök

Eszközeink a back-end folyamatok optimalizálásának széles skáláját fedik le, az AI-alapú garanciakezelési folyamatoktól az ügyfélszolgálatokat támogató tudásbázisig.

aiden.voice

Fókuszban a biztonság és az ügyfélélmény

Moduláris kialakítás

Moduláris rendszer, külön-külön vagy együtt is használható

Adatbiztonság

Az adatok mindig biztonságos környezetben vannak

Gyors megtérülés

Gyors és hatékony megtérülés a telepítési díjból

Rugalmas árképzés

Minden eszköz tranzakció és/vagy licenc alapú megoldást kínál

Üzleti folyamatosság

A művelet könnyen biztosítható a mennyiség, a minőség és a kockázat szempontjából

Emberi hibák minimalizálása

100%-ban hibamentes a szabályalapú automatizálásnak köszönhetően

Kiemelkedő adatbiztonság

Az aiden.tech elismeri az adatvédelem és az adatbiztonság rendkívüli fontosságát. Az IBM-mel való partnerségünk tovább erősíti az érzékeny adatok védelme iránti elkötelezettségünket. Az ISO 27001 tanúsítvány bizonyítja elkötelezettségünket a biztonsági protokollok fenntartása iránt. A GDPR-előírásoknak hatékonyan biztosítjuk, hogy az ügyféladatok a működésünk során mindvégig védettek maradjanak.