Támogassuk együtt a Dorkász Szolgálat Menekült Misszióját!

Akik követik a United Call Centers híreit, bizonyára hallottak már a Dorkász Szolgálat Alapítványról, akiknek tavaly év végén meghirdetett Kék Vödör adománygyűjtő kampányában mi is közreműködtünk támogatóként. Az Alapítvány debreceni telephelye, a Dorcas Center & Camping  az orosz-ukrán háború kitörése óta menekülttáborként funkcionál, munkatársaik pedig segítségünket kérték abban, hogy adományainkkal támogassuk a rászorulókat.

Családbarát munkahelyként úgy gondoljuk, kötelességünk, hogy segítsünk azokon, akiknek szükségük van erre, különös tekintettel a többgyermekes családokra, a beteg, idős, vagy fogyatékos személyekkel érkező menekülőkre, vagy a családfő nélkül maradt családokra, így idén rendhagyó módon március végén indítottuk el az év első adománygyűjtését. Az Alapítvány munkatársai szerint jelenleg leginkább a következőkkel segíthetjük a menekülteket:

  • szappan, sampon
  • tisztítószer, fertőtlenítő,
  • mosogatószer, mosószer,
  • fogkefe, fogkrém, mosogatószivacs
  • tartós élelmiszer – konzervek, száraz élelmiszerek

A csomagok a Dorkász Szolgálat debreceni gyűjtőpontjain adhatók le. Természetesen, ha valaki szeretné támogatni a kezdeményezést a világ bármely országából, pénzbeli adomány formájában is megteheti ezt a következő számlaszámokon:

Dorkász Szolgálat Alapítvány - 11993001-02300894

vagy

PayPal.Me/dorcasministries

A Dorkász Szolgálat Alapítvány menekülteket támogató akciójáról itt olvashatók részletes információk!

A témához kapcsolódó korábbi interjúnk a képre kattintva olvasható!