Sales

More than Deals

Sales támogatás bármilyen területen és nyelven, a hideghívástól akár a termék kiszállításáig.

Egy sikeres contact center alapvető sarokköve a sales központú szemlélet. Megbízóink sales aktivitásait minden lehetséges csatornán és ügyintézési szinten támogatjuk, legyen szó termékek és szolgáltatások megismertetéséről, igényfelmérésről, lead generálásról, vagy eladásról a szó klasszikus értelmében. Kitűnően képzett, a világ potenciálisan bármely nyelvén natív szinten kommunikáló munkatársaink teljes mértékben azonosulnak partnerünk értékeivel, irányelveivel, így az eredmények útjába nem állnak sem nyelvi, sem földrajzi akadályok.

Az értékesítési folyamatokat megbízóinkkal szoros együttműködésben folyamatosan fejlesztjük, csapatunk munkáját a legkorszerűbb technológiai infrastruktúra támogatja. Partnereink sikereihez páratlan ügyfélélménnyel, évente több százezer sikeres tranzakcióval járulunk hozzá!

Telemarketing

Az emberi hang továbbra is a legfontosabb kommunikációs mód. Egy szimpatikus ügyintéző sokkal eredményesebben alakíthat ki bizalmi alapállást than an often unread, impersonal promotional letter or e-mail. An expert customer service team is crucial ina vásárlóban, mint egy sokszor el sem olvasott, személytelen promóciós levél. Egy szakértő munkatársakból álló ügyfélszolgálat hatalmas segítséget jelent a meglévő vásárlók felé irányuló kommunikáció során, új ügyfelek és piacok megkeresésénél, de támogathat bármilyen upselling, vagy cross-selling aktivitást is.

A telemarketing kiszervezése általában véve is kifejezetten költséghatékony megoldás, de különösen ajánlott olyan megbízók számára, ahol rendszeresen szükség van szezonális akciók, termékek kommunikációjára, és az értékesítés ingadozó kapcsolatfelvételi számmal jár. Egy sales fókuszú contact center számára kitűnő értékesítési lehetőség bármilyen alkalom amikor kapcsolatba kerülünk egy ügyféllel, hiszen sokkal könnyebben felhívhatjuk a figyelmet megbízónk új termékeire, szolgáltatásaira, ha részéről már adott az érdeklődés - még akkor is, ha eredetileg más okból keresett meg minket.

Lead generálás

A potenciális vásárlók felkutatása a sales egyik legnehezebb része. Könnyítse meg értékesítő kollégái munkáját azzal, hogy felkészült, rutinos szakemberekre bízza a hideghívások indítását, az igényfelmérést, és a személyes vagy online találkozót megelőző időpontegyeztetést! A lead generálást célzó kampányokat olyan megbízóinknak ajánljuk, akik bármilyen okból – például az adott terület komplexitása, vagy speciális ismeretek szükségessége miatt – közvetlenül is szeretnék felvenni a kapcsolatot leendő ügyfeleikkel.

Ilyenkor nem konkrét termékeket és szolgáltatásokat értékesítünk, hanem felkeltjük a célközönség érdeklődését, felmérjük az adott piacot, a lehetséges ügyféligényeket, majd egyeztetjük az elérhetőségeket, és a kapcsolatfelvétel időpontját. Egy megfelelő létszámú ügyintézői csapattal nagy mennyiségű, sok adminisztrációt igénylő, monoton feladat végezhető el akár napok alatt, a contact center bevonásával megtakarított idő és energia pedig a minőségi kapcsolattartásra fordítható.

Adatbázis építés

Nincs értékesítés naprakész adatbázis nélkül! Bízza ránk a potenciális vevők és ügyfelek feltérképezését, a szükséges adatbázisok felépítését, frissítését! Az adatok egyeztetését, a kérdőívek kitöltését nagy létszámú ügyintézői csapattal, a legmodernebb automatizációs eszközök segítségével végezzük, így rövid idő alatt hatalmas mennyiségű információ válik feldolgozhatóvá, miközben feltérképezhetők a vásárlói igények, az esetleges értékesítési lehetőségek. Megbízóink így mindig a legfrissebb adatok alapján kereshetik leendő és jelenlegi ügyfeleiket, a napi munkavégzés terén pedig olyan feladatokra koncentrálhatnak, ahol az ő jelenlétük elengedhetetlen. .

eCommerce

Webáruházat üzemeltet, ahol minden nap rengeteg vásárlói kérdés vár megválaszolásra? Adja szakértő kezekbe webáruházának mindennapos ügyfélszolgálati teendőit! Munkatársaink bármilyen nyelven, bármilyen csatornán választ adnak az általánosan felmerülő kérdésekre, precíz, empatikus módon kezelik az esetleges kiszállítási késések, téves csomagok kapcsán felmerülő ügyfélpanaszokat. Külső partnereink bevonásával a kiszállításban és más logisztikai feladatok elvégzésében is segíthetünk.

Az ügyfélszolgálati tevékenység mellett megtaláljuk a bejövő értékesítés lehetőségeit, melyek jelentős többletbevételt generálhatnak bármilyen tevékenységi körben dolgozó megbízónk számára!

UCC Pay

Munkatársaink segítenek a tranzakció gyors lebonyolításában, ráadásul ügyfeleinek érzékeny banki adatokat sem kell megadniuk hozzá!

Bízza sales kampányainak támogatását és számláinak kezelését a United Call Centers innovatív szolgáltatására!

Kevesebb elhagyott kosár vagy félbeszakadt vásárlás a UCC Pay használatával!

Módszerek és eszközök

Hideghívások nagy mennyiségben, bármilyen nyelven
Szerződéshosszabbítás
Adatbázisépítés, -tisztítás nagy létszámú csapattal
Online értékesítés támogatása
Lead generálás, időpontegyeztetés
Kintlévőségkezelés
Upselling, cross-selling lehetőség minden hívásnál
Vásárlói személyiségtipológia felmérése

Sales területen keres megoldásokat? Tehermentesíteni szeretné munkatársait, hogy nekik már csak a tárgyalás során kelljen a legjobbat nyújtaniuk? Adatbázistisztításra lenne szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Hogyan járulunk hozzá megbízóink sikereihez? Tudjon meg többet rólunk és szolgáltatásainkról!

További információra van szüksége? Keresse szakmai publikációinkat a UCC Press Roomban!