A UCC az idei Európai Egyetemi Játékok HIVATALOS AI PARTNERE

Örömmel jelentjük be, hogy a UCC és a vállalatunk mesterséges intelligencia alapú megoldásait összefogó aiden.tech lett a 2024-es Európai Egyetemi Játékok hivatalos AI Partnere!

A magyarországi Debrecen és Miskolc ad otthont a 6. Európai Egyetemi Játékok megrendezésének - jelentették be az EUSA 2018 áprilisában Madridban tartott gyűlésen. Az 1965-ös nyári Universiade után ez lehet a legnagyobb Magyarországon megrendezett egyetemi sportesemény.

Büszkék vagyunk rá, hogy az idei Stevie Awards-on elért díjazásunk után újabb jelentős mérföldkőhöz érkeztünk. AI-rendszerünk folyamatos elérhetőséggel, várakozási idő nélkül biztosítja a nemzetközi rendezvény ügyfélszolgálatát. Az EUG 2024 az egyik legnagyobb egyetemi sportesemény, ahol 40 ország 400 egyetemének több mint 5000 sportolója versenyez 17 különböző sportágban.

A UCC AI-alapú megoldása (aiden.tech) a Contact Center Solution kategóriában nyert a 18. Stevie® Awards for Sales & Customer Service díjátadón. A díjakat a Stevie Awards adta át, amely a világ számos vezető üzleti díjátadóját szervezi, köztük a rangos American Business Awards® és International Business Awards® díjakat.

Bízunk benne, hogy hamarosan újabb mérföldkövekről számolhatunk be, a célunk változatlan: a legmagasabb szintű ügyfélélmény elérése.

Kövesd velünk élőben az Európai Egyetemi Játékok 2024 eseményeit!