United Call Centers
Karrier
Karrier

Mindig is olyan munkahelyről álmodott...

...ahol akkor és annyit dolgozik, amikor és amennyit szeretne?

A UCC-nél megtalálja ezt a lehetőséget! Minden munkavállalónk a kényelmes otthoni környezetéből dolgozik, rugalmas munkaidő-beosztással, amelyeknek széleskörű választékát kínáljuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki képes előre meghatározott, fix munkaidőben dolgozni, épp ezért választási lehetőséget nyújtunk az általunk kínált rugalmas munkavégzési modellünknek köszönhetően.

Nagyszámú ügynökök egyesítésével és különböző munkaidőbeosztással képesek vagyunk összekötni munkavállalóinkat az új hívás-management technologiánkkal, és ügyfeleink szükségleteit kielégíteni, miközben fenntartjuk a teljes rugalmasságot az ügynökeink számára. A rugalmasságáért cserébe versenyképes óradíjat kínálunk, amely hasonló a teljes munkaidőhöz kötött foglalkoztatáshoz, azonban a teljes munkaidős foglalkoztatással járó korlátozások nélkül.

...amelynél lehetősége van otthonról végezhető részmunkaidőben dolgozni?

A United Call Centers az ideális megoldást kínálja: készítsen napi időbeosztást a preferenciái szerint, és csak annyit kell tennie, hogy megadja nekünk az általános elérhetőségét, illetve a megbecsült óraszámot, amennyit dolgozni szeretne. Ezt követően a híváskezelő szoftverünk felhívja Önt, de bármikor felfüggesztheti elérhetőségét – ez esetben a hívások más, elérhető ügynökökhöz továbbítódnak, anélkül, hogy ügyfeleink számára kellemetlenséget okoznának.

Ön diák és szeretné tanulmányai mellett kiegészíti a jövedelmét részmunkaidőben? Amennyiben vannak szabad órái és nyitottnak érzi magát, akkor ideális lehet az éjszakai munkavégzés. Alacsony hívásmennyiség mellett, aktív ügynökök állnak rendelkezésére a segítségnyújtásban. Néhány kollégával karöltve, éjszaka is dolgozhat rövidebb, 2-3 órás műszakban is.

Agent - UCC

Mire van szüksége?

USB Headset

A legjobb hangminőség biztosítása érdekében USB fülhallgatóval kell rendelkeznie.

Laptop, vagy PC

Saját számítógép, vagy laptop Windows 10 operációs rendszerrel.

Kábeles Internetkapcsolat

Kábel- vagy száloptikai internetkapcsolat, legalább 1 Mbps sávszélességgel.

Legfrissebb álláshirdetéseink