ChatGo

A mesterséges intelligencia és az emberi szakértelem fúziója.
IparágakAjánlatkérés

Kommunikációs automatizálás az ügyfélélmény érdekében

Fedezze fel a ChatGo által nyújtott lehetőségeket, ami a legmodernebb megoldást kínálja az ügyfélélmény forradalmasítására és az üzleti folyamatok hatékonyságának növelésére. Rendszerünk lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy több csatornán keresztül zökkenőmentes interakciókat alakítsanak ki és valósítsanak meg, javítva mind a belső folyamatokat, mind az ügyfelekkel való gyors és hatékony reakcióidőt.

A ChatGo segítségével olyan AI-alapú csevegőfunkciókat használhat, amelyek vállalati kommunikációra és brandingre szabott, gyors ügyfélkezelést kínálnak. Tapasztalja meg a kommunikáció jövőjét a ChatGo-val, ahol a felhasználók, a folyamatok és a vállalati adatok közötti gátak megszűnnek, megnyitva az utat a páratlan hatékonyság és a kommunikációs folyamatok optimalizálása előtt.

Mesterséges intelligencia alapú rendszer a folyamatos információáramlás biztosítására

Élvonalbeli
fejlesztés

Zökkenőmentes
kommunikáció

Felhasználóbarát
árazás

Fejlett
elemzés

A rendszer felépítése

A folyamat egyszerű és hatékony. Első lépésként a rendszerhez kapcsoljuk a kívánt adatforrásokat, ezzel tudásbázist nyújtva neki. A következő lépésben megtanítjuk a mesterséges intelligenciának a kérdések értelmezését és a válaszadási metodikát. A technikai kalibráció mellett a rendszer teljes mértékben brandre szabható, így ebben a fázisban igazítjuk a megjelenést a kívánt márkaidentitásához. Utolsó lépésként a beágyazás folyamatával záródik a folyamat.

Hatékony adatintegráció

Könnyen összeköthet adatforrásokat, feltölthet fájlokat, vagy használhatja a webhelyek feltérképezését, hogy hatékonyan tanítsa be ChatGo rendszerét.

Testreszabott megjelenés

Személyre szabhatja ChatGo rendszerét, hogy tökéletesen illeszkedjen webhelyéhez egyedi színek és logók felhasználásával.

Hatékony implementáció

Egyszerűsítse a chat widget hozzáadásának folyamatát webhelyéhez egy beágyazási kóddal, ezzel biztosítva látogatói számára az azonnali hozzáférést.

Gyors integráció

Kapcsolja össze a ChatGo rendszert bármely felületével, ezzel egységesítve a kommunikációs platformjait.

Növelje az üzleti ismertségét a ChatGo segítségével

Tapasztalja meg az ügyfélélmény és az operatív hatékonyság pozitív hatásait.

Szabja személyre a ChatGo-t az ügyfélszolgálati feladatok és a lead generálás egyszerűsítésére és a felhasználói interakciók növelésére.
A szöveg alapú kommunikációs automatizmus bizonyítottan alkalmas akár új üzlet megszerzésére és megtartására egyaránt.
Növelje ügyfélszolgálatának hatékonyságot az erőforrások optimalizálásával.