Az Év Felelős Foglalkoztatója

 

Mi, a United Call Centersnél kiemelt fontosságúnak tartjuk a felelős foglalkoztatást, a társadalmi felelősségvállalást, és úgy hisszük, a ma meghozott döntések alapozzák meg a jövőt. Felelős az, aki reagál a munkavállalók és a társadalom igényeire, építő módon.

Az emberi erőforrás, mint érték

Ahogy a tavalyi év során, úgy idén is elismerték azon munkáltatókat, akik az emberi erőforrást a vállalat legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, szervezeti kultúrájuk pedig példamutató, jó gyakorlatként szolgál. Továbbá, ahogy a program fogalmaz, fontosnak tartják a „minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.”

Ennélfogva a UCC részéről örömmel, bizakodva vártuk az OFA Nonprofit Kft. által évente meghirdetett, Az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű, nívós pályázatának eredményhirdetését. A rendezvényre díszes kereteken belül november végén került sor Budapesten. Cégünk a pályázaton a Középvállalkozások kategóriában indult, és elnyerte Az év felelős foglalkoztatója 2018-as Aranyfokozatú címet.

Foglalkoztatás közel 20 év tapasztalatával

Felelős, immár Aranyfokozatú foglalkoztatási programunk záloga, hogy a United Call Centers Kft. az ügyfélszolgálat, ügyfélkezelés, értékesítés, valamint az ezekhez kapcsolódó üzleti szolgáltatások területen szerzett közel 20 éves tapasztalatát hasznosítja a mindennapok során, bevett és előremutató gyakorlatokat továbbfejlesztve. A felelős foglalkoztatói program érzékenyen és proaktívan válaszol a munkavállalói igényekre, társadalmi és piaci helyzetekre, így annak elemeit, legyen szó a munkavállalókról, családokról, vagy a közvetlen környezetről, a mindenkori igények és lehetőségek együttesen alakítják.

A United Call Centers Kft. elismerése visszajelzés arra vonatkozóan, hogy a régióban, akár annak kereteit is átlépve, a munkaerőpiaci, foglalkoztatásból eredő és munkáltatói helyzetekre és kihívásokra visszaható, olykor megelőző gyakorlatok kifizetődőek. Érdemes mindig egy lépéssel előrébb gondolkodni, az ötleteket pedig cselekvésekre váltani a többszintű munkavállalói, társadalmi felelősség érdekében.

Mérföldköveink

Összefoglalva, Az év felelős foglalkoztatója 2018-as elismerés a UCC szempontjából a példa nélküli felelősségérzet eredménye. Létrejötte a folyamatos értékteremtésnek és megbecsülésnek köszönhetően nem pusztán a munkavégzésre, annak részleteire irányul, hanem azon is túlmutat. Kortól, nemtől, munkaképességtől függetlenül azért dolgozunk, hogy a mindennapi kihívásokat megugorva falainkon belül és kívül is emlékezeteset, maradandót alkossunk.