Családbarát munkahely

„Világunkat a gyerekek éppúgy alakítják, ahogy a világ alakítja őket.”

Örömmel tájékoztatunk minden anyukát-apukát a csapatunkban, hogy a United Call Centers nyert a Családbarát munkahely pályázaton!

Hogy pontosan mit is értünk el? Visszaigazolást arról, hogy eddig jó úton haladtunk, és lehetőséget arra, hogy egy hatalmasat lépjünk előre! Az eddigiek során is igyekeztünk segíteni rugalmas munkaszervezéssel, szabadságolási eljárásokkal, vállalati ünnepségekkel, Mikulás napokkal. Ez a sorozat nem szűnik meg, sőt, kiegészül!

Képzeljetek dobpergést, és kérdezzétek meg, hogy mivel egészül ki? Egy felszerelt, „all-inclusive” játszószobával! Természetesen a gyermekek napközbeni felügyeletét is biztosítani szeretnénk. Fontos, hogy mindig legyen a gyerkkőcök mellett egy olyan szakember, aki irigykedhetve vigyázhat a babzsák fotelekből PS4-ező gyerkőcökre, bekeretezheti a rajzaikat, letörölheti az ifjú művészek mágnes táblára rajzolt műveinek vázlatait. Vagy akár a mini-könyvtárunkból felolvashat azoknak a gyermekeknek, akik már teljesen elfáradtak a munkaidőben nyitva tartó játszóházunkban :)!

Komolyabbra véve a sorokat, a szórakoztató elektronika, és a kényelem fúziója mellett környezetvédelmi – kulturális – közlekedés biztonsági – állatvédelmi ismeretterjesztő foglalkozásokkal is szeretnénk fejleszteni a gyermekek képességeit. A fejlesztésünk célja, hogy segítsen nektek, kollégáinknak a szülői szerepeitek ellátását. Napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítunk számotokra, olyan módon, hogy az teljes mértékben megfeleljen minden általatok támasztott követelménynek a gyermekintézmények zárva tartása alatt.

Kedves anyukák – apukák, szóljatok a trónörökösöknek, nemsokára megnyílik a UCC Játszószoba!