United Call Centers

Az Év Felelős Foglalkoztatója A United Call Centers

OFA - UCC

Mi, a United Call Centersnél kiemelt fontosságúnak tartjuk a felelős foglalkoztatást, a társadalmi felelősségvállalást, és úgy hisszük, a ma meghozott döntések alapozzák meg a jövőt: felelős az, aki reagál a munkavállalók és a társadalom igényeire, építő módon.

Az emberi erőforrás, mint érték

Ahogy a tavalyi év során, úgy idén is elismerték azon munkáltatókat, akik az emberi erőforrást a vállalat legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, szervezeti kultúrájuk pedig példamutató, jó gyakorlatként szolgál. Továbbá, ahogy a program fogalmaz, fontosnak tartják a „minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.”

Ennélfogva a UCC részéről örömmel, bizakodva vártuk az OFA Nonprofit Kft. által évente meghirdetett, Az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű, nívós pályázatának eredményhirdetését, amelyre díszes kereteken belül november végén került sor Budapesten. Cégünk az országos pályázaton a Középvállalkozások kategóriában indult, és elnyerte Az év felelős foglalkoztatója 2018-as Aranyfokozatú címet.

Foglalkoztatás közel 20 év tapasztalatával

Felelős, immár Aranyfokozatú foglalkoztatási programunk záloga, hogy a United Call Centers Kft. az ügyfélszolgálat, ügyfélkezelés, értékesítés, valamint az ezekhez kapcsolódó üzleti szolgáltatások területen szerzett közel 20 éves tapasztalatát hasznosítja a mindennapok során, bevett és előremutató gyakorlatokat továbbfejlesztve. A felelős foglalkoztatói program érzékenyen és proaktívan válaszol a munkavállalói igényekre, társadalmi és piaci helyzetekre, így annak elemeit, legyen szó a munkavállalókról, családokról, vagy a közvetlen környezetről, a mindenkori igények és lehetőségek együttesen alakítják.

A United Call Centers Kft. elismerése visszajelzés arra vonatkozóan, hogy a régióban, akár annak kereteit is átlépve, a munkaerőpiaci, foglalkoztatásból eredő és munkáltatói helyzetekre és kihívásokra visszaható, olykor megelőző gyakorlatok kifizetődőek, és érdemes mindig egy lépéssel előrébb gondolkodni, az ötleteket pedig cselekvésekre váltani a többszintű munkavállalói, társadalmi felelősség érdekében.

Mérföldköveink

Összefoglalva, Az év felelős foglalkoztatója 2018-as elismerés a UCC szempontjából a példa nélküli felelősségérzet eredménye, amely a folyamatos értékteremtésnek és megbecsülésnek köszönhetően nem pusztán a munkavégzésre, annak részleteire irányul, hanem azon is túlmutat: kortól, nemtől, munkaképességtől függetlenül azért dolgozunk, hogy a mindennapi kihívásokat megugorva falainkon belül és kívül is emlékezeteset, maradandót alkossunk.

OFA Nonprofit Kft. - UCC
OFA Nonprofit Kft. - UCC
OFA Nonprofit Kft. - UCC
OFA Nonprofit Kft. - UCC
OFA Nonprofit Kft. - UCC

Fotók: OFA Nonprofit Kft.