Fogyatékosságbarát Munkahely

 

A UCC évek óta elkötelezett a megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők foglalkoztatása kapcsán is. Kiválasztásaink alkalmával alapelvünk, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul. Örömmel jelenthetjük be, 2017-ben a United Call Centers elnyerte a Fogyatékosság-barát Munkahely címet.

Megváltozott munkaképességű kollégáinkkal együtt dolgozva örömmel látjuk, hogy szeretik a munkájukat, a társadalom értékes tagjainak érzik magukat. Joggal, nő az önbecsülésük, csapatépítő rendezvényeink elmaradhatatlan résztvevőivé válnak, így mindkét fél nyertesnek tudhatja be magát.

Közös munkánkat és eredményeinket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2017-ben elnyertük a Fogyatékosság-barát Munkahely címet. A cím megerősít minket abban, hogy jó úton járunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a megváltozott munkaképességűek felvétele, foglalkoztatása és megtartása iránt, továbbá az elismerés további fejlesztésekre bátorít minket.

Büszkék lehetünk és vagyunk arra, hogy a kollégák teljes értékű csapattagként örömmel veszik ki részüket a cég életéből, a United Call Centers pedig teljes értékű, magabiztos kollégákat tudhat soraiban.