Három város, egy cél

A hajléktalanság a velünk élő szegénység legkézzelfoghatóbb, mindenki számára érzékelhető formája. A 2019 decemberében Kiskinizs családjainak szervezett adománygyűjtésünk után 2020-ban először rendeztünk gyűjtést a Magyar Vöröskereszt Hajléktalanokat Gondozó Központjának.

A BAZ megyei intézmény az alapellátásoktól a szakosított ellátásokig komplex tevékenységi körrel áll a Miskolcon és vonzáskörzetében életvitelszerűen tartózkodó hajléktalan személyek rendelkezésére. Az intézmény által nyújtott szolgáltatások között szerepel a népkonyha, mi naponta 200 rászorulónak biztosít melegételt, 80 fő befogadására képes éjjeli menedékhely, valamint többek között között átmeneti szállót és nappali melegedőt is biztosítanak a rászorulóknak. A szállóban 100 ember fordul meg rendszeresen. A Magyar Vöröskereszttel karöltve a UCC-nél kiemelten fontosnak tartjuk a fedél nélkül élők méltóságának megőrzésének segítését, és azt, hogy egyetlen embertársunk se maradjon ellátatlan.

A társadalmi felelősségvállalás jelenléte a United Call Centers Kft.-nél sokrétű: szociális érzékenység, környezettudatosság, etikus magatartás, tiszta verseny betartása, esélyegyenlőség, átláthatóság. Családbarát munkahelyként és Felelős Foglalkoztatóként büszkeséggel tölt el minket, hogy mind a négy hazai irodánk együtt megmozdulva járult hozzá a Magyar Vöröskereszt Hajléktalanokat Gondozó Központjának címzett adománygyűjtésünkhöz, ezzel segítve az ott dolgozók áldozatos munkáját.

„Van egy módszer, amivel garantáltan jó napod lehet: tegyél jót! Minden más örömforrás kívül esik a hatalmadon és előbb-utóbb elapad.”
(Ryan Holiday)