Egy doboznyi szeretet

 

2019 decemberében újra adományozás lehetőségét hirdettük meg irodáink városaiban. Kollégáink odaadó segítségével 2018-ban a BAZ Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekeinek, idén a Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a Hernád-völgy középső részén, Szikszótól északkeletre elhelyezkedő kisközség, Kiskinizs családjainak igyekeztünk megteremteni az ünnepi hangulatot.

A már több éve tartó sikeres együttműködésünk által a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetével egyeztetve örömmel tapasztaltuk, hogy Kiskinizs település családjai nem szenvednek hiányt a gondoskodás, a feltétel nélküli szeretet terén. Ettől függetlenül vannak olyan eszközök, amelyeket külső segítség nélkül nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak megteremteni. Ennél fogva a tartós élelmiszerekre, ruhadarabokra, édességekre, játékokra fektettük idei adománygyűjtésünkkor a legnagyobb hangsúlyt. A felajánlásokat mind a négy irodánkban szívesen fogadtuk, Felelős foglalkoztató és Családbarát munkahelyként büszkeséggel tölt el minket, hogy az adakozó kedv 2019-ben is újra kimagasló volt.

Bízunk benne, hogy sikerült színesebbé tennünk a családok karácsonyát, és az ünnepek előtti felkészülést is. Boldog karácsonyt kívánunk, és ne feledjük:

,,Csakis a jótól válik jobbá a világ.”