Munkavégzés virtuális csapatokban – Holnap ismét Karrieralapozó a Debreceni Egyetemen

 

Október utolsó szerdáján folytatódik a Debrecen BSC Kerekasztal Karrieralapozó az üzleti szolgáltató szektorban sorozata. Ezúttal a virtuális munkavégzés világába nyerhetnek betekintést a Debreceni Egyetem hallgatói. A két előadó ezúttal Szabó-Kiss Nikolett (EPAM), illetve a United Call Centers részéről Lőrincz Ákos lesz.

Ákos a következőket mondta el a soron következő előadásról:

„A Kommunikációs technikák, munkavégzés virtuális csapatokban című előadás során a virtuális munkavégzés eszközeivel és módszereivel ismertetjük meg a hallgatókat, akik egyfajta betekintést nyerhetnek a nemzetközi üzleti életbe, a nem kézzelfogható, fizikai világban, hanem online térben zajló munkavégzésbe. Bár a pandémiával terhelt elmúlt időszakban az oktatás is nagyrészt virtuális térbe került, ezzel párhuzamosan az üzleti szolgáltatószektorban tevékenykedő vállalatok nagyon sok ilyen irányú tapasztalattal, gyakorlati információkkal gazdagodtak, ebből a tudásanyagból pedig a hallgatók is profitálhatnak, sőt, akár saját karrierjük építésére is használhatják azt, függetlenül attól, hol kezdik a pályájukat. Az interaktív előadás részeként bemutatunk majd előremutató, újgenerációs technológiákat is, melyek segítenek képet alkotni a jövő munkahelyeiről, mint például a UCC mesterséges intelligencia által készített tréningvideói és kísérőanyagai.”

A szeptemberben indult Karrieralapozó egészen december 8-ig tart, amikor is egy nagyszabású záróesemény, a DBSC Coffee Talk teszi fel a koronát a sorozatra, a Debreceni Egyetem „Audmax” (Auditorium Maximum) termében.

További információk a Debrecen BSC Kerekasztal weboldalán és Facebookján!