Mesél a Call Center

Minden pillanatban, de az ünnepek közeledtével a United Call Centersnél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindenki nyugodt, meghitt környezetben tölthesse idejét, az év legszebb időszakát. A segítség számunkra természetes, hiszen ahol tudunk, ott segítünk. Ezt bizonyítja a többszörös önkéntes véradás, vagy éppen az adománygyűjtések, amelyekkel a nehéz helyzetbe került embertársainkon segítettünk az év folyamán.

Családbarát és Aranyfokozatú Felelős Foglalkoztató munkahelyként tudjuk, ha csak pár percnyi boldogságot csempészve a mindennapokba, de szebbé varázsoljuk a karácsonyt a gyermekek számára. Sokat gondolkoztunk, hogy mivel ajándékozhatnánk meg a legkisebbeket ebben az időszakban. Végül egy igazán egyedi meglepetéssel álltunk elő, amely mindannyiunk gyermekkorát nagyban meghatározta, ez pedig nem más, mint a mesemondás.

A gyermek és a mese kapcsolatának fontossága megkérdőjelezhetetlen. A szülők egyértelműen tudják, hogy a gyermekeknek szüksége és igénye van a mesékre. Azonban előfordulhat olyan helyzet, amikor a gyermekek számára a mesehallgatás, a mese nyújtotta hatás elérhetetlen.

Tény, az animációs filmek segítenek a történetek jobb megértésében, hiszen képek segítségével mutatják be a mesék világát, vizualizálva a történeteket. Ez lehet az egyik oka annak, hogy a televízióban megjelenő, rajzfilmeket a gyermekek jobban ismerik, mint a könyvekben megbújó csodás világot. Ez utóbbi felfedezése valóban sokkal nagyobb erőfeszítést kíván, viszont nagyobb élményt is nyújt. Ennek oka, hogy a gyermeki képzelet kibontakoztatására kevesebb jobb eszközt ismerünk a mesénél.

Kollégáink odaadó segítségével összegyűjtöttünk megannyi gyönyörű, tanulságos mesét, amelyeket ezentúl a gyermekek is meghallgathatnak a téli napokon. A magyar népmeséktől kezdve, Bogyó és Babócán át az elfogadás fontosságát, illetve a barátság kialakulását is bemutatva szeretnénk mosolyt csalni az arcokra.

A United Call Centers által biztosított díjmentes szám (lásd alább) tárcsázásával 9 mese közül választhatnak ezentúl az érdeklődők.

UCC mesevonal: 06-80-442-996

Szeretettel várunk minden kedves telefonálót a mesevonalunkon, és kellemes időtöltést kívánunk az itt eltöltött percekhez. Adják, adjátok tovább, hogy a mese varázsa mindenkihez elérhessen.