Mentorprogramhoz csatlakozott a UCC

 

A debreceni DEViK Üzleti Innovációs Klub rendezvényén képviselte a UCC-t Szmolinka Zsolt ügyvezető. A klub célja, hogy a debreceni egyetemi hallgatóknak támogatást adjon a vállalkozóvá váláshoz. Ennek legmegfelelőbb módja, ha sikeres, tapasztalt cégvezetőktől és vállalkozóktól kaphatnak visszajelzést terveikkel, ötleteikkel kapcsolatban.

A DEViK Mentor Klub egy rendszeresen megrendezésre kerülő esemény, melyen tizenhat helyi vállalkozó biztosít lehetőséget, hogy a hallgatók megkeressék őket. A Debreceni Egyetem Böszörményi Úti Campusa adott otthont a 2019. november 19-ei alkalomnak. Itt a jövő vállalkozói segítséget kaphattak rentábilis üzletfejlesztési stratégiák kidolgozásához. Számos kérdésben tud segíteni egy tapasztalt mentor: hogyan építsük ki csapatunkat? Hogyan vezessük őket hatékonyan? Hogyan szervezzük meg vállalkozásunk életét?

A UCC számára kiemelten fontos, hogy az általa, de partnerei nevében nyújtott szolgáltatásai kiemelkedő minőségűek legyenek. Célunk, hogy megbízóink versenyképességét, ismertségét növeljük, piaci pozíciójukat megerősítsük. Ez nem lenne elképzelhető az ügyfélközpontú szemlélet és a munkavállalói elégedettséget növelő vállalati kultúra nélkül. Cégünk több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy fenntartható, értékteremtő szolgáltatásokkal segítsük Partnereinket. Bízunk benne, hogy innovatív, proaktív szemléletünkből sikerült a lehető legtöbbet átadni a debreceni fiataloknak.

További híreinkért kövessetek minket Facebookon, Instagramon, és LinkedInen.