UCC Mikulás-est

 

Munkatársaink elégedettsége rendkívül fontos számunkra, így alapvető, hogy ne csak a hétvégéket várják nagy örömmel, hanem a hétfő reggeleket és a dolgos mindennapokat egyaránt. Elégedettségüket és családi jólétüket szívügyünknek tartjuk, így Családbarát munkahelyként és Felelős Foglalkoztatóként a UCC Játszószoba után újra megrendeztük a UCC Mikulás estet.

A Miskolc belvárosában elhelyezkedő Zenepalota díszített nagytermében megrendezett eseményünkön célul tűztük ki, hogy a kollégáink gyerkőceinek minél szélesebb ünnepi eszközpalettával, igazi ,,Mikulás élményt” adjunk át. Szendvicsekkel, gyümölcsökkel, forró italokkal fogadtuk rendezvényünk résztvevőit, majd az ünnepi műsoron együtt énekelhettek és táncolhattak a Mikulás krampuszai által biztosított interaktív műsorban, majd az est fénypontjaként személyesen találkozhattak a UCC Télapójával, aki átadhatta a gyermekeknek szánt ajándékokat, megfűszerezve azt a szülők közreműködésével formált személyre szabott üzenetével.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén közel 100 résztvevője volt a UCC Mikulás estnek, bízunk benne, hogy 2020-ban még több gyermeknek hozhatjuk el a Télapót.

A UCC Mikulása innen üzen a gyerkőcöknek.

„Kedves Gyerekek! Legyetek jók, fogadjatok szót a szüleiteknek, és ne feledjétek, jövőre újra találkozunk!”