Swimathon 2021 – Miskolctól Barcelonán át Skopjéig

 

Jövő szombatig tart a Swimathon 2021 SZÁRAZON kampány, melyben több mint 200 önkéntes nagykövet között a United Call Centers munkatársai
is mozognak egy jó ügyért. Csapatunk Cápa kategóriában indult, és a start óta eltelt időben már nagyjából 250 000 métert tettünk meg különféle emberi erőt használó formákban. Sokan futottak, bicikliztek, de olyan kiegészítő aktivitásokra is futotta, mint baráti focimeccsek, harcművészeti edzések, egy-egy nagyobb séta gyermekkel, vagy a család kedvencével.

A Swimathon 2021 célja az egészséges életmód és a testmozgás népszerűsítése mellett, hogy a nagykövetek felhívják a figyelmet egy jótékony kezdeményezésre, és adományokat gyűjtsenek számukra. Akinek módjában áll, hogy támogassa a United Call Centers csapatát, és rajtunk keresztül a MedSpot Alapítvány Arctalan Hősök kezdeményezését, melynek célja, hogy mentális segítséget nyújtson azon egészségügyi dolgozók részére, akik immár több mint egy éve, nap mint nap a koronavírus-világjárvány frontvonalában küzdenek, gyakran több napig távol családjuktól, szeretteiktől, az megteheti a kampányhoz kapcsolódó felületeken.

A felajánlásokat itt várjuk. További információk a Swimathon kampányoldalán.
A támogatható ügyekről részletesen itt lehet olvasni, a nagykövetek bemutatkozói itt láthatók.

Bármilyen testmozgás felfogható aktív meditációként, vagy motivációs tréningként, hiszen önmagában az is sikerélmény, amikor egy hosszú munkanap után azért is felvesszük a futócipőt, vagy nyeregbe pattanunk. Távolabb kerülhetünk a napi rutintól, rendezhetjük gondolatainkat, akár úgy is, hogy nem gondolunk semmire. Ilyenkor alkalom nyílik arra, hogy kicsit másképp lássuk lakóhelyünket, ami egy autó ablakán keresztül sokszor idegennek, személytelennek hat. A United Call Centers csapatának tagjai az elmúlt napokban rengeteg képet készítettek futás, gyaloglás, biciklizés közben,
határainkon innen és túl, a budaörsi repülőtértől Skopjén át Barcelonáig. A következő galériában ezekből mutatunk meg néhányat, remélve, hogy mások is kedvet kapnak a mozgáshoz.