United Call Centers

Családbarát munkahely

Családbarát munkahely

,,Világunkat a gyerekek éppúgy alakítják, ahogy a világ alakítja őket.”

Örömmel tájékoztatunk minden anyukát-apukát a csapatunkban, hogy a United Call Centers nyert a Családbarát munkahely pályázaton :)!

Hogy pontosan mit is nyertünk? Visszaigazolást arról, hogy eddig jó úton haladtunk, és lehetőséget arra, hogy egy hatalmasat lépjünk előre :)! Már az eddigiek során is igyekeztünk segíteni rugalmas munkaszervezéssel, szabadságolási eljárásokkal, vállalati ünnepségekkel, Mikulás napokkal, és ez a sorozat nem szűnik meg, sőt, kiegészül!

Képzeljetek dobpergést, és kérdezzétek meg, hogy mivel egészül ki? Egy felszerelt, „all-inclusive” játszószobával :)! Természetesen a gyermekek napközbeni felügyeletét is biztosítani szeretnénk, hogy mindig legyen mellette egy olyan szakember, aki irigykedhetve vigyázhat a babzsák fotelekből PS4-ező gyerkőcökre, bekeretezheti a rajzaikat, letörölheti az ifjú művészek mágnes táblára rajzolt műveinek vázlatait, a mini-könyvtárunkból felolvashat azoknak a gyermekeknek, akik már teljesen elfáradtak a munkaidőben nyitva tartó játszóházunkban :)!

Komolyabbra véve a sorokat, a szórakoztató elektronika, és a kényelem fúziója mellett környezetvédelmi – kulturális – közlekedés biztonsági – állatvédelmi ismeretterjesztő foglalkozásokkal is szeretnénk fejleszteni a gyermekek képességeit. A fejlesztésünk célja, hogy segítsen nektek, kollégáinknak a szülői szerepeitek ellátását azáltal, hogy napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítunk számotokra, olyan módon, hogy az teljes mértékben megfeleljen minden általatok támasztott követelménynek a gyermekintézmények zárva tartása alatt.

Kedves anyukák – apukák, szóljatok a trónörökösöknek, nemsokára megnyílik a UCC Játszószoba! 🙂