Az Év Véradóbarát Munkahelye

November 27-e 1998 óta a Véradók Napja Magyarországon. Minden évben ezen a napon rendezi meg a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat hagyományos díjátadó eseményét. Itt elismerésben részesülnek a sokszoros véradók, az évek óta a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradó-mozgalom támogatói. Idén sem volt ez másképp a budapesti Gerbeaud Házban rendezett ünnepségen. Összesen 64-en részesültek Az év véradóbarát munkahelye elismerésben, közöttük mi, a United Call Centers is.

Véradók Napja

„Az Év Véradóbarát Munkahelye” elismerés kitüntetésként ér fel, hiszen a novemberi országos Véradók Napja alkalmából megrendezett eseményen megannyi olyan szervezet is részt vett, amelyek rendszeresen teret adnak munkahelyi véradásoknak. A kollégáikat, közvetlen környezetüket is arra ösztönzik, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a társadalmi felelősségvállalás e formájában.

A UCC csapata idén, ahogy az elmúlt években is, számtalanszor bizonyította, hogy jobban szeret adni, mint kapni. A 2018-as naptári évben is több alkalommal volt lehetőségünk segíteni a rászorulóknak, például véradás formájában, amellyel reményeink szerint több száz embertársunk gyógyulását segítettük elő. Nem áll tőlünk távol a közösségi események támogatása sem, így idén volt szerencsénk részt venni a Miskolcon rendezett 47. Országos Elsősegély Verseny döntőjének a lebonyolításában is, melyről korábbi cikkünkben beszámoltunk.

A társadalom szolgálatában

Az elismerés a folyamatosan megtapasztalható és iránymutató társadalmi felelősségvállalás, odaadás eredménye cégünk esetében,. Ez a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat felé mutatott önkéntes véradóink és szervezőink folyamatos, szűnni nem akaró munkáját támasztja alá. A UCC számára minden elismerés egyaránt fontos, kiemelkedően akkor, amikor egy nagy csapatként irodáinkat összefogva sikerül egy ekkora volumenű elismerést elérnünk.

Köszönetnyilvánítás

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden munkatársunknak azt, az év során mutatott segítséget, önzetlenséget és hozzáállást, melynek eredményeképpen, 2018-ban a United Call Centers lett az év véradóbarát munkahelye. Továbbá megragadjuk az alkalmat, hogy a többi véradóbarát szervezetnek a UCC nevében is gratuláljunk az éves munkájukhoz, segítségnyújtásukhoz!

Biztosak vagyunk benne, hogy a jövő is együttműködésekben, eredményekben gazdag lesz, és tovább segítjük, hozzájárulunk a Magyar Vöröskereszt áldozatos munkájához.

A Magyar Vöröskereszt honlapján is elolvasható az eseményről írt bejegyzés, amely itt érhető el.