Ha május, UCC és Ipar Napjai

 

A UCC is részt vesz a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttesen a budapesti HUNGEXPO Budapesti Városközpontban 2019. május 14-17. között.

A programon, amely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, szakmai újdonságokat és megoldásokat szerepeltetve, számos világmárka, piacvezető vállalat, kis- és középvállalkozás teszi tiszteletét.

A UCC is örömmel képviseli iparágát az eseményen. Cégünk több mint 20 év tapasztalattal rendelkező SSC és BPO, tevékenységünket pedig a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal támogatjuk. Ügyfélkezelés, robotikus folyamatautomatizáció, virtuális munkavégzés, innovatív contact center megoldások, és még több izgalmas technológiai és iparági újdonsággal támogatjuk professzionális ügyfélkezelésünket.

Ha szolgáltatásainkról, együttműködési lehetőségekről szeretne tájékozódni, vagy szívesen megismerné az ügyfélkezelés piacformáló technológiai lehetőségeit, keresse 2019. május 14-17. között a Hungexpo D pavilonjában megtalálható 302A standot.

A MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás honlapja ide kattintva érhető el.

A kiállítói lista ide kattintva érhető el.

Ingyenes látógatói regisztráció ide kattintva érhető el.

Stand - UCC