UCC az Országos HR Konferencián

 

A Siófokon megrendezésre kerülő XXIX. Országos HR Konferencia és Kiállításon május 31-én a UCC a Felelős Foglalkoztatói Díj kapcsán vesz részt kerekasztal-beszélgetésen.

Út a felelős foglalkoztatói lét felé

A Felelős Foglalkoztatói Díj arany fokozatú elismerése után a UCC meghívást kapott az OHE által évente megrendezett konferenciára, amelyen május 31-én 12:05-től a felelős foglalkoztatásról szóló beszélgetésen vesz részt a cég képviseletében Novák Norbert projektmenedzser. Az OHE hivatalos honlapja az eseménnyel kapcsolatban így fogalmaz:

"A felelős foglakoztatás a munkavállalói élmény egyik meghatározó drive-ja. Magyarországon egyre több cég és intézmény vállalja a megmérettetést ”Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázat keretében, amelyben közzé teszik mindennapi eredményes gyakorlatukat. Minden munkáltató másban látja a munkavállalói élmény megteremtésének módját, egy azonban közös bennük: mindegyikük vallja, hogy a vállalati eredményesség kulcstényezője a munkavállaló. Ennek a szemléletmódnak a díjazottjaival találkozhatunk a kerekasztal beszélgetés alkalmával, akiktől azt is megtudhatjuk milyen hatást gyakorol a szervezet és ezen belül a HR életére a felelős foglalkoztatás feltételrendszere és mikéntje és maga az elnyert díj."

A résztvevők: Bercely Krisztina (OFA Nonprofit Kft.), projektmenedzser; Kupi Ildikó (Szatmár Optikai Kft.), HR vezető; Dr. Papp Ildikó (Pécsi Tudományegyetem), Humánpolitikai Igazgató; Masa Beáta (Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft.), HR Igazgató, Novák Norbert (United Call Centers Kft.), projektmenedzser.

A több napos rendezvényen az érdeklődők számos témában hallgathatnak előadásokat, vehetnek részt workshopokon. A részletes program itt érhető el.

A rendezvény honlapja a következő címen érhető el.