A Debrecen BSC Kerekasztal a CEE BSC Summit & Awards idei jelöltjei között

Nemzetközi elismerés: a Debrecen BSC Kerekasztal a CEE BSC Summit & Awards jelöltjei közé került az év legjobb egyetemi-üzleti együttműködésének kategóriájában. Az üzleti szolgáltatószektor tíz meghatározó vállalkozása, köztük a United Call Centers által támogatott együttműködés célja, hogy Debrecenben és a régióban népszerűsítse az ágazat kínálta lehetőségeket, és előadásain, kurzusain keresztül elérhetővé tegye mindazt a tudásanyagot, ami kiemelten hasznos az egyetemi hallgatók pályaorientációja során, de a pedagógusok számára is új távlatokat nyithat.

A CEE BSC Summit & Awards jelölésének jelentőségéről Kissné Nyéki Évát, a DBSC Kerekasztal és a Deutsche Telekom IT & Telecommunications Solutions (DT-ITS) projektmenedzserét kérdeztük.

„Március 24-én Varsóban kerül megrendezésre a BSC iparág egyik legjelentősebb díjátadó gálája, a CEE Outsourcing Awards, melynek idén döntőjébe jutott a Debreceni BSC Kerekasztal pályázata is a Legjobb Egyetem és Vállalati Együttműködés kategóriában. A jelölés már önmagában elismerés, hiszen egy szakmai zsűri választja ki a legjobbakat több mint 100 pályázó közül. Az, hogy nemzetközi szinten is felkerültünk a szakmai térképre, méltó megerősítése annak a munkának, amit a Debrecen BSC Kerekasztal 9 tagvállalata közösen tesz 2018 óta a helyi közösségért. Célunk, hogy oktatási tevékenységeinkkel továbbra is segítsük a fiatalokat annak a speciális tudásnak az elsajátításában, ami támogatja őket a sikeres karrierépítésben. A CEE BSC Summit jelölése egyébként nem az egyetlen hasonló esemény most a Kerekasztalt illetően, hiszen nemrég a HR Best Award legjobb 3 pályázója közé kerültünk szintén oktatási kategóriában, illetve a tavalyi shortlist után idén is pályázunk a Future of Emerging Europe Awards díjára, melynek díjátadójára 2022 júniusában kerül sor Brüsszelben.”

A Debrecen BSC Kerekasztal szervezésében jelenleg is több előadássorozat zajlik a Debreceni Egyetemen. Éva ezekről a következőket mondta el:

„Ebben a félévben indítottuk el német nyelvű Karrieralapozó kurzusunkat, emellett második alkalommal került meghirdetésre francia nyelvű üzleti kurzusunk a Debreceni Egyetemen. Áprilisban pedig immár 4. alkalommal rendezzük meg az akkreditált tanártovábbképzési programunkat középiskolai pedagógusok részvételével. Ezenkívül karriernapokon, állásbörzéken is találkozhatnak velünk az érdeklődők, ezekről folyamatosan hírt adunk weboldalunkon és közösségi felületeinken, érdemes nyomon követni az eseményeket!”

További híreinkért a témával kapcsolatban itt érhetők el!