Mélységek és magasságok a United Call Centers szemszögéből az FM90 Campus Rádióban

/// Click here for the English version! ///

Központban veled címmel indul új sorozat szerdától az FM90 Campus Rádióban. A műsorban március 23-tól tíz héten át Kopányi Balázs és Pálóczi József vendégeként a Debrecen BSC Kerekasztalt alkotó cégek munkatársai, az üzleti szolgáltatószektor elismert szakemberei beszélgetnek majd aktuális és szakmai kérdésekről kötetlenül, közérthetően. A beszélgetések során az ágazatban elérhető karrierorientációs lehetőségek, az idei képzések, kapcsolódó események bemutatásán túl olyan témák kerülnek majd szóba, mint technológiai megoldások, környezetvédelem, a munka és magánélet egyensúlya, azok testi-lelki vonatkozásai.

Az első adásban Gergely Zsolt, a DT-ITS Oktatási együttműködések szakértője, és Kissné Nyéki Éva, a Debrecen BSC Kerekasztal projektvezetője mutatja be röviden az üzleti szolgáltató szektort, a Kerekasztal aktuális képzéseit, és természetesen szóba kerül az is, mi várható majd a Központban veled további epizódjaiban.

A United Call Centers munkatársai, Szmolinka Zsolt ügyvezető igazgató, és Balog Tamás csapatunk Digital Marketing Team Leadere a második rész vendégei lesznek április 1.-én, pénteken reggel 8:30-as kezdettel. Az adás címe „Mélységek és magasságok, avagy hogyan kezeljük a nagy sikereket, és hogyan a komoly kudarcokat?”

A rendelkezésre álló műsoridőben olyan kérdésekre keressük majd a választ, melyek nem csak az üzleti szolgáltatószektor szereplőit érinthetik, hiszen bármilyen hétköznapi helyzetben is ugyanúgy előfordulhatnak, mint egy-egy szakmai feladat során.

• Hogyan kezeljük a nagy sikereket, és hogyan a komoly kudarcokat?
  • Hogyan lehet úgy lelkesedni, hogy másokat is motiváljunk?
  • Hogyan érdemes a kommunikálnunk egy balsikert, egy elveszített ügyfelet?
  • Hogyan építhető újra egy munkavállaló önbizalma, hogyan tudja egy vezető támogatni ebben?

Tartsanak velünk április 1.-jén, reggel 8:30-tól az FM90 Campus Rádió hullámhosszán, vagy hallgassák a műsort online a DeMedia.hu weboldalán!

A kapcsolódó Facebook-esemény itt található!

Szmolinka Zsolt néhány hete már vendégeskedett az FM90 Campus Rádió műsorában, ahol a Dr. Csatár Péterrel, a Debreceni Egyetem stratégiai és gazdasági dékánhelyettesével mutatták be a Debrecen BSC Kerekasztal új, német nyelvű üzleti kurzusait.

A sorozattal és a Debreceni BSC Kerekasztallal kapcsolatban további információk a DeMedia.hu cikkében!