47. OEV – UCC, fókuszban az elsősegély

 

Húsz év után ismét Miskolc adott otthont az immár 47. alkalommal megrendezett Országos Elsősegélynyújtó Versenynek, ahol közel 300 fiatal mérhette össze elméleti és gyakorlati tudását elsősegélynyújtásban. Az elhivatott, erre az alkalomra kötelességtudóan létrejott UCC Elsősegély csapat odaadóan támogatta az említett rendezvényt.

Noha minden alkalommal örömünkre szolgál és büszkeséggel tölt el, ha a United Call Centers hozzájárulhat a Magyar Vöröskereszt áldozatos munkájához. Szeptember 8-án kiváltképp így éreztünk: négyfős UCC Elsősegély csapatunk az egyik pihenőponton támogathatta a megfáradt, ám lelkes versenyzőket. Vizekkel, üdítőkkel, kávéval, és persze játékos feladatokkal, pár kedves és biztató szóval. A csapatok felkészítőinek munkáját a UCC ajándékcsomaggal igyekezett megkönnyíteni.

Noha a csapatverseny nagy odafigyelést igényelt, megannyi résztvevő tett arról tanúbizonyságot, hogy felkészülten és tele energiával érkeztek Miskolcra, és a UCC-s pihenőponton is bebizonyították, megérdemlik a hétköznapi hősök jelzőt.

Ezúton gratulálunk minden résztvevőnek, szervezőnek, és a UCC minden munkatársa nevében köszönjük a lehetőséget, hogy hozzájárulhattunk a Magyar Vöröskereszt tevékenységéhez.