Megújultak weboldalaink!

More Than an Update

Akik mostanában felkeresték internetes felületeinket, talán észrevették, hogy a United Call Centers weboldalai alapos ráncfelvarráson estek át az utóbbi hetekben, külsőt illetően és tartalom terén egyaránt. Bízunk abban, hogy ebben a megújult formában látogatóink még jobban megismerhetik tevékenységünket, legyen szó ügyfélszolgálatról, salesről, olyan további szolgáltatásainkról, mint branding & marketing, szoftverfejlesztés, HR feladatok, munkaerőkölcsönzés, illetve egyedi üzleti modellünkről, aktivitásainkról a társadalmi felelősségvállalás terén.

Természetesen ez még csak a kezdet, hiszen nagyon sok izgalmas feladat vár ránk az év hátralévő részében. Célunk, hogy továbbra is a legváltozatosabb iparágakban bizonyítsunk majd meghatározó piaci szereplők nemzetközi partnereként, páratlan ügyfélélményt kínálva mindig, mindenhol.

Ha szeretné kiszervezni ügyfélszolgálati feladatait, és szívesen megismerné egyéni igényekre szabott contact center megoldásainkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére egy ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem járó, szakmai konzultációval! Lépjen velünk kapcsolatba! 

A ContactCenterWire mostantól havi frissítésű hírlevélben is elérhető! A United Call Centers angol nyelvű szakmai magazinját mindenkinek ajánljuk, aki kíváncsi az üzleti szolgáltatószektor és a BPO contact centerek működésére első kézből! Kapcsolódó hírünk a képre kattintva olvasható! 

Költséghatékony, egyéni igényekhez igazított megoldásokat keres ügyfélszolgálata kiszervezéséhez? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ingyenes szakértői konzultációt!