Szuperhősök a gyógyítás szolgálatában

Idén októberben a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Fül-Orr-Gége, Fej és Nyaksebészeti Osztályán indítottuk el az idei társadalmi felelősségvállalás programunkat. A debreceni és miskolci munkatársak közösen látogattak el a kórház azon osztályára, ahol évente több ezer gyermek esik át mandulaműtéten. Mindig is kiemelten fontosnak tartottuk a kicsik jólétét, - ennek jegyében készült el a miskolci irodaházunkban a UCC Játszószoba is - , logikus folytatásnak tűnt a műtéten átesett gyermekek arcára mosolyt csalni.

Ebből a célból Szmolinka Zsolt ügyvezető és munkatársaink több modern, szuperhősös falmatricát helyeztek fel a kórtermek falain. A képekről a kicsik körében is népszerű karakterek, úgy mint Pókember, Vasember, és Amerika Kapitány köszönnek vissza.

,,Számos ponton kapcsolódunk a témához, és emiatt fontosnak éreztük a kórház támogatását, mely reményeink szerint a jövőben rendszeressé válik.”

jegyezte meg Szmolinka Zsolt, a UCC ügyvezetője.

A díszes, vidám falmatricákon kívül, a kis hősök játszószobáját több játékkal is sikerült gazdagítanunk– a kislányok színes pónikkal, a kisfiúk építőjátékkal múlathatják a lábadozást. Bízunk benne, hogy sikerült mosolyt csalnunk a gyermekek arcára!

További híreinkért kövessétek Facebook és Instagram oldalainkat.