Díjnyertes AI szolgáltatások #2 | Bemutatkozik aiden.analytics

Bevezetés

Ebben a blogbejegyzés-sorozatban folytatjuk a Stevie Awards díjas ügyfélszolgálati megoldásaink bemutatását, amit aiden.agent-ről szóló cikkünkkel indítottuk el, most pedig elmélyedünk az aiden.analytics-ben. Ez az innovatív eszköz a kiterjedt kutatás, az innováció és az ügyfélszolgálat területének átalakítása iránti szilárd elkötelezettségünk csúcspontját jelenti. Tartson velünk, és ismerje meg, hogy az aiden.analytics hogyan teszi lehetővé a szervezetek számára a kockázatok csökkentését, a munkafolyamatok optimalizálását és az ügyfélélmény maximalizálását.

A rendszer fejlesztését azon iparági átlag alapján kezdeményeztük, mely szerint az ügyfélszolgálati tranzakcióknak a minőségbiztosítási csapat csupán 1-3%-át képes felülvizsgálni. Az aiden.analytics segítségével biztosítjuk, hogy az összes hang- és szöveges ügyfélszolgálati kommunikációt automatikusan, előre megadott szabályrendszer alapján átvizsgálásra és kiértékelésre kerüljön. A korábban közzétett aiden.agent kommunikációs képességeire építve rendszerünk segíti az ügyfélszolgálati kommunikációt, miközben az aiden.analytics biztosítja a minőséget, így nyújt mesterséges intelligencia alapú eszköztárunk átfogó működési támogatást.

A rendszer alapjai

Az aiden.analytics kialakítása lehetővé teszi, hogy a vállalati kommunikáció 100%-a kielemzésre kerüljön, emellett valós idejű hangulatelemzést nyújtva segíti a proaktív panaszkezelést. Az átláthatóságon és az előre meghatározott szabályrendszereken alapuló panaszkezelés biztosításával rendszerünk csökkenti a jogi és minőségi kockázatokat, biztosítja a pontos információáramlást, ezzel megelőzi az esetleges panaszok beérkezését, így hatással van az ügyfélélményre. Mivel a mesterséges-intelligencia alapú ügyfélszolgálati rendszerünk azonnal jelzi a minőségbiztosítási csapatok felé a kockázatosnak ítélt eseteket, az aiden.analytics segítségével partnereink jelentősen csökkentik a panaszaik számát, optimalizálják a költségeket, ezáltal növelik a bevételt.

Az emberi hibák csökkentése és a minőség javítása

Az aiden.analytics egyik legfőbb előnye, hogy képes minimalizálni az emberi hibák kockázatát azáltal, hogy minden interakció során biztosítja a jogi követelményeknek és a márkaszabványoknak való megfelelést. A célzott és részletes minőségelemzés révén az eszköz lehetővé teszi partnereink számára, hogy pontosan meghatározzák és kezeljék a főbb problémákat, ezáltal emelve a szolgáltatásuk általános minőségét. Tapasztalataink alapján azokban a vállalatokban, ahol az ügyfelek elégedettsége prioritást élvez, a kosárérték magasabb, a lemorzsolódás pedig alacsonyabb az átlagosnál.

Fokozott ügyfélélmény a hangulatelemzéssel

Az aiden.analytics piacvezető ajánlattal rendelkezik a hangulatelemzés funkciójával, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy proaktívan azonosítsák az ügyfelek aggodalmait, és ezáltal csökkentsék az ügyfélvesztés kockázatát, sőt, a hangulatelemzési funkció folyamatos elégedettségmérést nyújt. Ez a mesterséges intelligencia alapú ügyfélszolgálati eszköz nemcsak az ügyfelek márkahűséget növeli, hanem lehetővé teszi partnereink számára, hogy megelőzzék a potenciális panaszokat, mielőtt azok eszkalálódnának.

A legfontosabb jellemzők áttekintése:

  • A teljes ügyfélszolgálati kommunikáció átfogó vizsgálatára képes.
  • Automatizált hangulatelemzés az ügyfelek elégedettségének felméréséhez és a lehetséges problémák hatékony beazonosításához.
  • Aggályos esetek azonnali jelentése a minőségbiztosítási csapatnak, legyen szó negatív hangulatú kommunikációról, vagy nem megfelelő információ átadásról.

Összefoglalva, a már díjnyertes aiden.analytics új kapukat nyitott meg a minőségirányításban. Technológiánk alkalmazásával a szervezetek minimalizálhatják a kockázatokat és maximalizálhatják a hatékonyságot.

Amennyiben kérdése van mesterséges intelligencia alapú eszközeinkkel kapcsolatban, szeretné kipróbálni, tesztelni saját környezetében, várjuk levelét a kapcsolatfelvételi adatlapunkon keresztül.