Az Emerging Europe Awards 2021 döntőjében a Debrecen BSC Kerekasztal

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Debrecen BSC Kerekasztal, hiszen az Emerging Europe Awards 2021 szakmai megmérettetésén „Future-proof Education 2021” kategóriában a legjobb 3 közé került szervezet. A nyerteseket – idén először - nyilvános szavazás útján választják ki.

A Debrecen BSC Kerekasztalon keresztül a United Call Centers is tevékenyen részt vesz a Debreceni Egyetem életében. Munkatársaink magyar- és angol nyelvű előadások szakmai anyagait lektorálják, illetve előadásokat tartanak, emellett előadóként és mentorként egyaránt részt vesznek az Akkreditált Tanárképzési programban is. Kollégánk, Lőrincz Ákos a Debrecen BSC Kerekasztal rendszeres előadójaként a következőket mondta el a képzésekről, a szakmai elismerés jelentőségéről:

„A pályázat, illetve a jelölés alapját a Debreceni Egyetemmel közös aktivitásaink képezik, ahol már 3 éve sikeres és népszerű edukációs programokkal támogatjuk az oktatást. Ezek közé tartozik magyar, angol és francia nyelvű Üzleti Karrieralapozó kurzusaink, az akkreditált tanártovábbképzési programunk, és pályaorientációs, illetve karrier körút rendezvényeink a debreceni diákok számára.

Ezek a képzések, aktivitások felhívják a debreceni fiatalok és tanáraik figyelmét arra, hogy a BSC szektor immár hazánkban is kiváló fejlődési lehetőségeket, hosszútávú perspektívát kínál. A fejlődés kézzelfogható jele, hogy nemcsak külföldön, hanem az országon belül, közelebbről a keleti régióban is lehet nemzetközi karriert építeni.”

Ákos szerint azért is érdekes a szakma, és bővebben az egész ágazat bemutatása, az oktatás támogatása, mert egy nagyon fiatal, alig tíz éve létező iparágról beszélünk. És bár több tízezren dolgoznak benne, szélesebb körben még sokszor magyarázatra szorul, mivel is foglalkozunk valójában.

„A különböző képzések segítenek abban, hogy a hallgatókat és a diákok felkészülhessenek a nemzetközi szintű munkahelyek elvárásaira. Már maga a jelölés is fontos visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy jó úton haladunk, jelentős szakmai presztízst képviselünk, és a szakma Debrecenben tevékenykedő képviselői, a város, és az Egyetem együttműködése világszínvonalú.”

A díj nyerteseit a Future of Emerging Europe Summit and Awards 2021 csúcstalálkozón Brüsszelben hirdetik ki 2021. szeptember 15-én. Szavazni augusztus 31-ig lehet a következő linken - keresse a „Debrecen Business Services Centers Roundtable” opciót a ’Future-proof Education’ kategóriában. Kérjük támogassa pályázatunkat szavazatával! További információk a Debrecen BSC Kerekasztal weboldalán és Facebookján!