A nyelvek európai napja

 

A United Call Centers több mint 25 európai nyelvet támogat globálisan, 50 országban jelen lévő nemzetközi csapat segítségével. Különleges üzleti modellünknek köszönhetően minden nyelvet anyanyelvi beszélőkkel tudunk támogatni, ezáltal is növelve az ügyfélélményt az interakciók során.

Az Európai Bizottság együttműködésével az Európai Tanács kezdeményezésére az Európai nyelvek napját szeptember 26-án ünnepeljük minden évben 2001 óta. Az esemény célja többek között, hogy Európa lakosait ösztönözze, hogy bármilyen életkorban tanulmányaik részeként vagy azokat kiegészítve több nyelvet fedezzenek fel.

Az Európai Tanács meggyőződése szerint a nyelvi sokszínűség a kultúrák közötti megértés biztosításának eszköze és kulcsfontosságú eleme kontinensünk gazdag kulturális örökségének.

A UCC, mint nemzetközi vállalat ennek szellemében támogatja a többnyelvűséget. Egyedi üzleti megoldásunknak köszönhetően a világ minden nyelvét képesek vagyunk támogatni olyan call center szakértőkkel, akik akár 2-3 nyelvet is anyanyelvi szinten beszélnek. Munkatársaink Európa-szerte 29 nyelven nyújtanak minőségi szolgáltatásokat.

Az otthoni munkavégzést támogató modellünk lehetővé teszi, hogy olyan területeken, ahol nehezebb munkalehetőségeket találni, azonban megfelelő nyelvi kompetenciával rendelkező személyek élnek, esetleg több nyelvet beszélnek, karrierlehetőséget biztosítunk a home office lehetőségével.

Milyen karrierlehetőségekre gondolhatunk?

A partnereink számára nyújtott professzionális ügyfélszolgálat egyik leghatékonyabb módját a gördülékenyebb nyelvi megértéssel biztosítjuk, amelynek során kifejezett hangsúlyt kap az anyanyelven történő kommunikáció. Az ügyfelek igényeinek a munkatársaink nyelvi, kulturális és szakmai ismereteinek köszönhetően hatékonyan teszünk eleget.

Több mint egy évtizede nyújtunk értékesítési szolgáltatásokat, amely mára portfóliónknak több mint kétharmadát képezi. Ennek segítségével megteremtjük partnereink számára a legeredményesebb módját annak, hogy célközönségüket elérhessék. Interaktivitása miatt a telesales kampányaink során a telefonon keresztül történő megkereséssel jelentős sikereket tapasztalunk, amikor termékeket és szolgáltatásokat értékesítünk, évente több százezer tranzakcióval támogatva partnereink eredményességét.


Jól beszélsz nyelveket? Látogass el karrier oldalunkra!