E-Mese a UCC-től

A United Call Centers Kft. 2019-ben először, a környezetvédelem fontosságára edukáló interaktív chatbotrendszere után, megnyitja kapuit a klasszikus olvasás és a modern technológia interaktív egyvelegének, az E-mesének.

Ha meghalljuk a „mese” kifejezést, azonnal gyermekeknek szóló történetekre asszociálunk. A gyerkőcök a meséken keresztül ismerkednek meg a világ csodáival, a helyesnek vélt megoldásokkal és a helytelen cselekedetekkel, melyek a napi élet kérdéseire adnak választ. Családbarát munkahelyként egyértelműen tapasztaljuk, hogy a gyermekek és a mese kapcsolatának fontossága megkérdőjelezhetetlen. Elgondolkodtató, hogy mégis oly sok családban ez háttérbe szorul, és felváltja a fénykorát élő digitális technológia. Napjainkban a gyermekek nagyon fiatalon belecsöppennek a digitális világba, beleértve a TV-s meséket, az internetes videómegosztó portálok lehetőségeit, a világháló által nyújtott online játékokat, ezek hamar elnyerhetik figyelmüket. Az előzőekből fakadóan figyelemmel kell kísérnünk, hogy megfelelő tartalmakat böngésszenek, s ezáltal személyiségük jó irányba formálódjon. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a mese minden gyermek életében egy meghatározó, fejlesztő jellegű tényező, ami által logikájuk, képzelőerejük fejlődik, szárnyra kap.

A fenti gondolatmenet alapján karácsony alkalmából úgy döntöttünk, megalkotjuk a UCC saját meséjét, egy kicsit átgondolva, ötvözve azt a modern technológiával, így született meg az E-mese. Az interaktív mesénk magába foglalja a klasszikus olvasás és a modern technológia örömeit, ezzel nyújtva a családoknak arany középutat. Az E-mese segítségével a gyermekek kiválaszthatják saját főhősüket, kreativitásuk segítségével dönthetnek a szereplők sorsáról és útjuk során több, mint 50 interakció segítségével akár 20 szereplővel is találkozhatnak, így megalkothatják saját történetüket.

Bízunk benne, hogy az E-mese 2019-ben sok családnak fog okozni felejthetetlen élményeket, és értékes visszajelzéseik által 2020-ban új szereplőkkel, még több történetszállal tehetjük gazdagabbá az UCC E-mese chatbotját.

Kattints, válassz főhőst, és írd meg a saját történetedet!