Állásbörze Miskolcon a United Call Centers részvételével

Közel húsz miskolci foglalkoztató tart holnap Toborzónapot a borsodi megyeszékhelyen, a Tudomány és Technika Háza előtti téren, reggel 9 órától egészen délután 1-ig. A Miskolci Foglalkoztatási Paktum által szervezett rendezvényen a United Call Centers is ott lesz. Szívesen látunk mindenkit, aki kíváncsi aktuális állásajánlatainkra, karrierlehetőségeinkre, vagy arra, mivel is foglalkozunk a mindennapokban.

Strázsi Krisztina, a United Call Centers recruitere a következőket mondta a rendezvényről:

"A Miskolci Paktumiroda régóta segíti képzésekkel, fejlesztésekkel, különféle támogatásokkal és rendezvényekkel a munkavállalókat és a munkáltatókat egyaránt. Az idei Toborzónapjukra több jelentős miskolci cég és foglalkoztató települ majd ki, beleérve a United Call Centerst is. Ez számunkra is kitűnő alkalom arra, hogy élőben találkozhatunk az álláskeresőkkel és kapcsolatokat építsünk. Egy-egy ilyen alkalom során a HR csapatunk testközelből fel tudja mérni azt, milyen jelenleg a helyi munkaerőpiac helyzete, milyen állásokat keresnek a régióban, aminek már éppen ideje, hiszen a járványhelyzet alatt leginkább közvetett módon, elemzések, újságcikkek segítségével tájékozódhattunk. Egy személyes találkozó során tudunk beszélgetni az érdeklődőkkel, tudjuk ajánlani a lehetőségeinket, kapcsolatokat építhetünk, tapasztalatokat cserélhetünk a többi résztvevővel.

A rendezvény teljesen nyitott, a külső helyszínnek köszönhetően bárki eljöhet. Akit érdekel, milyen álláslehetőségeink vannak jelenleg, keresse fel a standunkat! Lesznek kint információs anyagaink, az érdeklődők akár önéletrajzokat is hozhatnak, és ha szükséges, ott, a helyszínen is tudunk segíteni abban, hogyan kell használni a United Call Centers HR Workflow rendszerét."

További információk a rendezvényhez kapcsolódó hír linkjén!

Ha kíváncsi egy nemzetközi BPO call center vállalat mindennapjaira, tapasztalataira szakmai és más területeken, iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben havonta ajánljuk a United Call Centers Press Room legérdekesebb tartalmait!