További szolgáltatások

More than Solutions

Innovatív lehetőségek contact center és sales feladatok támogatására, a marketingtől a szoftverfejlesztésen át a munkaerőkölcsönzésig.

A kiválóan képzett szakemberekből álló, bármilyen területen és nyelven igénybe vehető ügyfélszolgálat, és a segítségével elvégezhető sales feladatok mellett arról is gondoskodunk, hogy ügyfeleink számára minden rendelkezésre álljon a páratlan ügyfélélményhez..

Stratégiai együttműködéseink során online jelenlét, cégarculat vagy egyéni igényekre szabott szoftverek fejlesztésével, toborzási és munkaerőkölcsönzési feladatok elvégzésével segítjük ügyfeleinket. Ezek a szolgáltatások természetesen külön is igénybe vehetők.

Branding & Marketing

Szeretne jelen lenni minden kommunikációs csatornán, de nem adottak hozzá a feltételek? A United Call Centers fejlesztői csapatával segítünk partnereinknek weboldalak, webáruházak, értékesítési kampányokat támogató microsite-ok, chatbotok, IVR-rendszerek létrehozásában. Amennyiben szükséges, vállaljuk teljes online és offline vállalati arculat kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig, a szövegírástól a grafikai tervezésig, hírlevelek készítésétől a közösségi felületeken megjelentetett hirdetések menedzseléséig.

Minden kampányt és felületet aprólékosan megtervezünk, előrejelzésekkel, riportokkal, új ötletekkel támogatjuk a folyamatos fejlesztéseket, hogy ügyfelei akkor is színvonalas ügyfélélményben részesüljenek, amikor a telefonhívás után felkeresik online felületeit!

Szoftverfejlesztés

Saját tervezésű chatbotjaink a piacon egyedülálló megoldásokat kínálnak ügyfeleink számára praktikum, ügyfélélmény, és a felhasználók számára biztosított szabadság terén. Megoldásaink több közösségi platformon is elérhetők, megjelenésük teljes mértékben partnerünk arculatához igazítható. A chatbot technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen üzleti megoldást vagy folyamatot támogassunk akár operátor beavatkozása nélkül, az ügyfélszolgálattól az értékesítésen át a HR- és back office folyamatokig.

Az ügyfélszolgálathoz kapcsolódó szoftverek mellett élen járunk a mindennapokban HR és munkaügyi területen használt RPA-termékek fejlesztésében is, melyek testreszabhatók bármilyen üzleti folyamat támogatására. Elsősorban nagy volumenű, egyszerű feladatok nagy sebességű elvégzéséhez ajánljuk őket. Takarítson meg havonta akár több száz munkaórát folyamatai automatizálásával!

HR feladatok, munkaerőkölcsönzés

Munkavégzésünk fontos eleme a HR feladatok menedzselése, igény szerint partnereink számára is. Legyen szó toborzásról, bérszámfejtésről, TB ügyintézésről, ki- és beléptetésről, minden szükséges szaktudást és technológiát biztosítunk a feladatok ellátásához, ezzel tehermentesítve megbízóinkat. Integrációs képességünknek és technológiai szemléletünknek köszönhetően a legmodernebb automatizációs eszközökkel segítjük a hatékonyság növelését, ezáltal több száz munkaórát megtakarítva partnereinknek.

Munkaerőkölcsönzési tevékenységünk évtizedes múltra tekint vissza. Együttműködéseink keretében képesek vagyunk akár több száz fős contact centerek támogatására, a teljes humánerőforrás terület menedzselésére, lehetővé téve megbízóinknak, hogy alaptevékenységeikre koncentrálhassanak.

Fordítási szolgáltatások

Legizgalmasabb szolgáltatásaink egyike, melyet igénybe véve ügyfeleink többnyelvű, automatizált ügyfélszolgálati megoldásokhoz juthatnak. Technológiai integrációs készségünk segítségével a fordítás automatikusan, a legmagasabb minőségű ügyfélélmény biztosítása mellett, észrevétlenül történik, mintha csak anyanyelvükön beszélő szakértőktől kapnának segítséget partnerünk ügyfelei. Elsősorban olyan esetekben ajánljuk, amikor a szolgáltatás alapnyelve mellett megbízónk két-három másik nyelvterületet is szeretne kiszolgálni alacsony, vagy ingadozó hívásszám mellett.

Módszerek és eszközök

Arculattervezés, webfejlesztés
Közösségi média menedzsment
Vállalati arculathoz igazítható chatbotok
Toborzás, ügyvitel, munkaerőkölcsönzés
Grafikai tervezési szolgáltatások
Saját tervezésű, ügyféligényhez igazított szoftverek
RPA
Automatizált fordítási szolgáltatások

Stratégiai partnert keres ügyfélkapcsolatai kezelésére? Fejleszteni szeretné online felületeit? Automatizálná toborzási és munkaügyi feladatait? Lépjen kapcsolatba velünk!

Hogyan járulunk hozzá megbízóink sikereihez? Tudjon meg többet rólunk és szolgáltatásainkról!

További információra van szüksége? Keresse szakmai publikációinkat a UCC Press Roomban!