Szakmai csapatunk segíti Önt a közösségi médiában

A modern kori kommunikáció jelentős része a közösségi médiában zajlik, így természetesen Ügyfeleink rendelkezésére állunk a moderátori feladatoktól kezdve valamennyi elérhető platform teljes körű támogatásáig, a tervezéstől, a napi működtetésig.

Mind a tartalomírásban, mind az oldal arculatának kialakításában segítünk, hogy Ügyfelei követhessék vállalatát és legújabb híreit. A legújabb automatizációs technológia segítségével chatbot szolgáltatásokkal tudjuk növelni a hatékonyságot és különleges ügyfélélményt teremtve.

Kapcsolatfelvétel

Hozza ki a legtöbbet vállalati médiafelületeiből!

A lehetőség határtalan tárházát biztosítjuk Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, bannerek, chatbotok és automatizált hirdetések segítségével. Szolgáltatásunk az elérés-cselekvés-konverzió-interakció folyamatában bármikor becsatornázható. Forgalomanalatika, ügyfél és piackutatás és branding szolgáltatások mind elérhetőek.

A UCC közösségi média csapata és értékesítési szakértői elemzik az Önök által közétett tartalmakat, mérik oldalainak forgalmát és részletes terveket készítenek online közösségének növelésére. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket és eseményeket, és gyorsan reagálunk az elérés növelése érdekében. A közösségi média megoldásaink részeként meggyőző kampányokat építünk fel az alapoktól kezdve, a tartalomírástól és tervezéstől kezdve a költségkeret megtervezéséig. Minden kampányt aprólékosan megtervezünk, előrejelzésekkel, riportokkal és új ötletekkel támogatjuk a folyamatos fejlesztést.

Márkaépítés & Marketing

Weboldal, webshop

Márkaépítés

Tartalomkezelés

Social media management

Hirdetéskezelés

Forduljon a United Call Centers szakértői csapatához egységes közösségi média és online marketing megoldásokért.

Tudjon meg többet!