Toborzás menedzsment

A rugalmas munkaszervezési formák nemcsak lehetővé teszik, hanem egyenesen megkövetelik, hogy a tehetségek folyamatos keresését szem előtt tartva alakítsuk vállalatunk HR stratégiáját. A megfelelő kompetenciával rendelkező kollégák felkutatása egyik legfontosabb képességünk és értékünk, így tudunk kiváló minőséget biztosítani, akár kölcsönzés esetében is.

Egyedi toborzási megoldásaink kiváló minőségére és sikereire alapozva Partnereink számára is elérhetővé tettük szolgáltatásunkat. Különleges üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy az otthoni munkavégzést is támogatva globális lefedettségű munkavállalói csoportokat szólítsunk meg.

Kapcsolatfelvétel

Toborzás és Kiválasztás

Két évtizedes ügyfélszolgálati tapasztalatunk alapján fejlesztjük folyamatosan toborzási és kiválasztási folyamatainkat. Munkakör elemzés, kompetenciakatalógus kialakítása jelenti minden esetben a kiinduló pontot, legyen szó sales, bejövő ügyfélszolgálat vagy éppen technikai támogatásról, Megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő jelöltet közvetítjük vagy éppen kölcsönözzük számukra.

Egyedi toborzási- és kiválasztási folyamataink segítségével gyors és költséghatékony megoldást kínálunk Partnereinknek, kiemelkedő referenciákkal alátámasztva minőségi szolgáltatásainkat.

Kapcsolatfelvétel

Kölcsönzés

Kölcsönzési tevékenységünk évtizedes múltra tekint vissza, képesek vagyunk akár több száz fős call/contact centerek ilyen formán történő támogatására, segítve ezzel a Megbízót, hogy az alap tevékenységére koncentrálhasson, a toborzási és kiválasztási folyamatoktól, a munkaügyi feladatokig (ki-és beléptetések, bérszámfejtés stb.) bezárólag, a teljes terület menedzsélést képesek vagyunk ellátni.

Stratégiai partnerként segítünk megtalálni a legrugalmasabb megoldásokat, hogy ezáltal tehermentesítsük Partnereinket és fő tevékenységükre fókuszálhassanak.

Kapcsolatfelvétel

Adminisztratív feladatok

Vállaljuk kizárólag HR feladatok menedzsélését is, legyen szó bérszámfejtésről, TB ügyintézésről, ki-,és beléptetésről. Minden szükséges szaktudást és technológiát biztosítunk a feladatok ellátásához, mentesítve ezzel Megbízóinkat ezen feladatok házon belüli ellátásától.

Egyedi integrációs képességünknek és technológiai szemléletünknek köszönhetően automatizációval, és a legmodernebb eszközökkel segítjük a hatékonyság növelését, ezáltal több száz munkaórát megtakarítva Partnereinknek.

Kapcsolatfelvétel