Hozza ki a legtöbbet vállalati médiafelületeiből!

A lehetőség határtalan tárházát biztosítjuk Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, bannerek, chatbotok és automatizált hirdetések segítségével. Szolgáltatásunk az elérés-cselekvés-konverzió-interakció folyamatában bármikor becsatornázható. Forgalomanalatika, ügyfél és piackutatás és branding szolgáltatások mind elérhetőek.

A UCC közösségi média csapata és értékesítési szakértői elemzik az Önök által közétett tartalmakat, mérik oldalainak forgalmát és részletes terveket készítenek online közösségének növelésére. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket és eseményeket, és gyorsan reagálunk az elérés növelése érdekében. A közösségi média megoldásaink részeként meggyőző kampányokat építünk fel az alapoktól kezdve, a tartalomírástól és tervezéstől kezdve a költségkeret megtervezéséig. Minden kampányt aprólékosan megtervezünk, előrejelzésekkel, riportokkal és új ötletekkel támogatjuk a folyamatos fejlesztést.

Kapcsolatfelvétel

Szakértőink segítségével egy új, sikeres fejezetet nyithat meg vállalkozása előtt.

Weboldal, webshop

A weboldal jellemzően a vásárlók, fogyasztók első benyomása rólunk, így a professzionális, minőségi weblap alap követelmény valamennyi vállalat számára. Megbízóink számára örömmel nyújtunk ezen a téren is megfelelő támogatást, az ügyfélszolgálati folyamatokat kiegészítve. Saját webfejlesztő csapatunk minőségi munkája elérhető Partnereink számára is, az alapoktól kezdve építünk testreszabott webfelületeket, a designtól a tartalomíráson át a back-end fejlesztésig minden területet lefedve.

Arculattervezés

Addicionális szolgáltatásként vállaljuk Megbízóink teljes online és offline arculatának kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig. Tervezőink minőségi, merész és újító vizuális tartalmakat terveznek a legmodernebb eszközök segítségével. Website, social media, eDM felületek tervezésében, hírlevelek készítésében, szórólapok, roll-upok, irodaterek megtervezésében is tudunk segíteni, egységes képet alkotva minden megjelenési felületen.

Közösségi média

A közösségi média felületek elsődleges hirdetési platformként szolgálnak, így természetesen készen állunk arra, hogy a bannerek elkészítésétől a teljes stratégiai kialakításáig támogassuk Ügyfeleinket, a lehetőségek maximális hatékonysággal történő kihasználása érdekében, legyen szó Facebook, Instagram, LinkedIn vagy éppen Google hirdetésekről. Online marketing szakértőink segítenek megtalálni az ideális célcsoportot, maximalizálva a várható elérést és konverziót az optimális beállítások feltérképezésével.

Tartalom és hirdetéskezelés

Nemcsak a hagyományosnak mondható platformokat, tehát a Facebook és Instagram felületeit, de legújabb appokat is nyomon követjük, akár a TikTokot is, üzleti lehetőségek felmérésének céljából. A UCC csapatának segítségével megtervezheti a célcsoport számára testreszabott vállalati kommunikációt, a brand értékeit, és a célcsoporttal való interakciós lehetőségeket is figyelembe véve. A Robotikus Folyamatautomatizációs eszközeinkkel költséghatékonyan találunk és nyerünk meg új ügyfeleket, akiket folyamatos interakciókkal tartunk kapcsolatban, legyen az gamifikáció, elégedettségmérés, nyereményjáték, vagy bármilyen új ötlet. A chatbot technológia segítségével a vállalat arculatába illő, magával ragadó interaktív bemutatókkal ismertetheti termékeit.

Forduljon a United Call Centers szakértői csapatához egységes közösségi média és online marketing megoldásokért. Ezen szolgáltatások erősen támogatják a hagyományos ügyfélszolgálatot, és növelik azok hatékonyságát önkiszolgáló technológiákkal. Omni-channel modellünkkel több módon is felveheti a kapcsolatot ügyfeleivel, növelve számukat, és elősegítve hogy a legtöbbet hozzák ki az önök szolgáltatásaiból. Ma már minden cégnek jelen kell lennie több online platformon is, és szakértőink segítségével egy új, sikeres fejezetet nyithat meg vállalkozása előtt.