Tartalom menedzsment

A közösségi média támogatás egyik kiemelt feladata az adott platformon megjelenő tartalmak folyamatos támogatása és kezelése, akár több nyelven is.

Teljeskörű felügyeletet biztosítunk minden social media platformhoz, például Facebook, LinkedIn, Instagram oldalak tartalmi moderálásához. Szolgáltatásunk kiegészülhet ügyfélszolgálati támogatással, online marketing szolgáltatásokkal, és arculattervezéssel is az ötlettől a kivitelezésig.

Jegykezelés, eszkaláció

Ticketing megoldásaink rendszerint az automatizációs, technológiai képességeinket helyezik középpontba, ezzel tehermentesítve Ügyfeleinket és biztosítva a különböző jegyek időben és megfelelő helyre történő továbbítását.

A legelterjedtebb rendszerek (pl. ZenDesk, Salesforce, ServiceNow) és egyedi rendszerek integrációját is teljeskörűen biztosítjuk.

Csomagszállítás és nyomonkövetés

Speciális szolgáltatásunk olyan esetekre, amikor valamilyen szolgáltatás vagy termék támogatása kapcsán eszközöket is szükséges eljuttatnunk az ügyfelek számára. End to end megközelítésünk sok éves múltra tekint vissza, kiváló szállíási és csomagolási beszállítóinknak köszönhetően a lehető leghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani Megbízóink számára.

Megbízható Partnereink segítségével időben eljuttatunk minden terméket Európa és a világ szinte bármely pontjára, pontos visszajelzést adva azoknak állapotáról.