United Call Centers

Szoftverfejlesztés

Valósítsuk meg elképzeléseinket!

Korunk vállalatainál az informatika fontos szerepet játszik. Cégünk vállalja a működéshez elengedhetetlenül szükséges szoftverek elkészítését és integrációját, legyen szó adatbázisról, desktop kezelőfelületről, különböző applikációkról asztali számítógépre, mobileszközre.

Magas szinten tartjuk és folyamatosan fejlesztjük szakmai ismereteinket, mindemellett sok éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi szoftverfejlesztés területén.

Az egyedi szoftverfejlesztés során ,teljes mértékben az Ön igényeit szem előtt tartva, készülhet el az a rendszer mely megkönnyíti a későbbiekben cége mindennapjait.

A szoftverfejlesztés célja az információ feldolgozására (tárolására, átalakítására, rendszerezésére és megjelenítésére) alkalmas termék létrehozása. Az információ tárolására, megjelenítésére, rendszerezésére szolgáló hagyományos, anyagi természetű, eszközökkel (például egy telefonkönyvvel) szemben, a szoftver egy szellemi termék, amely az információt az általános célú számítógépes rendszerben reprezentálja.

Amennyiben a szoftvert önálló terméknek tekintjük, akkor az általánosan elfogadott meghatározása: a szoftver programok, adatok és dokumentációk összessége, amit csomagolt termék formájában át lehet adni a vásárlónak, megrendelőnek.

Miért előnyös ha szoftverfejlesztésben gondolkodik?

  • Nem kell több fajta szoftvert megvásárolnia azért, hogy egyes funkcióit használja fel csak
  • Elkerülheti a kompatibilitási problémákat (a különböző gyártók, különböző szoftverekkel rendelkeznek);
  • Ön döntheti el milyen funkciók kerüljenek bele a saját programjába!

Ön minket keres, ha:

  • Cége növekedéséhez korszerű, könnyen automatizálható eszközökre van szüksége.
  • Egyszerűen és gyorsan szeretné menedzselni vállalkozása folyamatait.
  • Egyedi fejlesztési elképzeléseit egy szakértő csapatra bízná.

Nincsennek többé komprumisszomok

Képzeljen el egy olyan programot, mely pontosan azokat a műveleteket végzi, amire Önnek és vállalkozásának szüksége van! Nincsenek felesleges, nem használt funkciók vagy átláthatatlan, információhalmazokkal ellátott táblázatok. Nem kell többé kompromisszumokat kötnie, mert a szoftvert teljes mértékben az Ön egyedi igényeire szabjuk az elkészítésekor!
A szoftverfejlesztés első pillanatától kezdve Önnel együttműködve és folyamatosan konzultálva alakítjuk ki cége saját szoftverét. A bevezetés alatt pedig folyamatos támogatást nyújtunk a zökkenőmentes használat érdekében.

További információért kapcsolatban, egyéb felmerülő kérdések esetén keressen minket bizalommal, szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.