A UCC-nél fontosnak tartjuk, hogy találkozzunk a szakma képviselőivel, és tanuljunk egymástól hogyan lehetünk még sikeresebbek és hatékonyabbak, abban és ahogy ügyfeleink számára értéket teremtünk.

Business Days 2020

2020. szeptember 23-án a UCC is részt vett a „Trade Fesztivál – Színpadon az FMCG piac” névvel ellátott konferencián. A UCC képviseletében Szmolinka Zsolt (CEO) és Kopcsó Balázs (Head of Business Development) tartott előadást és vett részt kerekasztal beszélgetesen a 14.30-16.30 közötti blokkban.

A UCC előadásának témája elsősorban az FMCG szektorra, és a fenntarthatóságra épül. Ennek jegyében került bemutatásra egyedi chatbotunk, mely a technológiával támogatott értékteremtés és az értékesítés optimalizálására épül elsősorban.

A rendezvény az év egyik legszínvonalasabb, informatív, és motiváló rendezvénye volt, nagy örömünkre szolgál hogy visszajelzést kaptunk a UCC képességeiről és kompetenciájáról. Bár csak kevés időnk volt bemutatni a UCC digitális technológiáját mely az FMCG vállalatok értékesítését teszi hatékonyabbá, bízunk benne hogy felkeltette a szakma érdeklődését és segíthetünk új megoldások kialakításában.

HOA IPA Konferencia 2019

A Hungarian Service & Outsourcing Association (HOA) tagjaként a UCC is részt vett 2019. november 6-án, a második magyar iPAC (intelligens folyamat-automatizálási konferencia) rendezvényen. A UCC-t Szmolinka Zsolt (CEO) és Kopcsó Balázs (Head of Business Development).

Célunk bemutatni egyedülálló megoldásainkat melyet az automatizáció tesz hatékonyabbá. Chatbot technológiánk széleskörűen alkalmazható. Például a Műanyagmentes Július mozgalom tagjaként létrehoztuk REbot nevű szoftverünk. Ez a digitális megoldás játékos formában növeli munkatársaink környezettudatosságát, és motiválja őket a műanyagok mellőzésére a mindennapi életben. Fontosnak tartjuk, hogy technológiánkat és tudásunkat a környezet megóvására is felhasználjuk.

MACH-TECH, IPAR NAPJAI

A UCC is részt vesz a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttesen a budapesti HUNGEXPO Budapesti Városközpontban 2019. május 14-17. között. A programon, amely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, szakmai újdonságokat és megoldásokat szerepeltetve, számos világmárka, piacvezető vállalat, kis- és középvállalkozás teszi tiszteletét. A UCC is örömmel képviseli iparágát az eseményen. Cégünk több mint 20 év tapasztalattal rendelkező SSC és BPO, tevékenységünket pedig a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal támogatjuk. Ügyfélkezelés, robotikus folyamatautomatizáció, virtuális munkavégzés, innovatív contact center megoldások, és még több izgalmas technológiai és iparági újdonsággal támogatjuk professzionális ügyfélkezelésünket.

UCC az Országos HR Konferencián

A Siófokon megrendezésre kerülő XXIX. Országos HR Konferencia és Kiállításon május 31-én a UCC a Felelős Foglalkoztatói Díj kapcsán vesz részt kerekasztal-beszélgetésen.

Az OHE hivatalos honlapja az eseménnyel kapcsolatban így fogalmaz: "A felelős foglakoztatás a munkavállalói élmény egyik meghatározó drive-ja. Magyarországon egyre több cég és intézmény vállalja a megmérettetést ”Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázat keretében, amelyben közzé teszik mindennapi eredményes gyakorlatukat. Minden munkáltató másban látja a munkavállalói élmény megteremtésének módját, egy azonban közös bennük: mindegyikük vallja, hogy a vállalati eredményesség kulcstényezője a munkavállaló. Ennek a szemléletmódnak a díjazottjaival találkozhatunk a kerekasztal beszélgetés alkalmával, akiktől azt is megtudhatjuk milyen hatást gyakorol a szervezet és ezen belül a HR életére a felelős foglalkoztatás feltételrendszere és mikéntje és maga az elnyert díj."