Konferenciák, külső rendezvények

United Call Centers Magyarország

A UCC-nél fontosnak tartjuk, hogy találkozzunk a szakma képviselőivel, és tanuljunk egymástól hogyan lehetünk még sikeresebbek és hatékonyabbak, abban és ahogy ügyfeleink számára értéket teremtünk.

Business Days 2020

2020. szeptember 23-án a UCC is részt vett a „Trade Fesztivál – Színpadon az FMCG piac” névvel ellátott konferencián. A UCC képviseletében Szmolinka Zsolt (CEO) és Kopcsó Balázs (Head of Business Development) tartott előadást és vett részt kerekasztal beszélgetesen a 14.30-16.30 közötti blokkban.

A UCC előadásának témája elsősorban az FMCG szektorra, és a fenntarthatóságra épül. Ennek jegyében került bemutatásra egyedi chatbotunk, mely a technológiával támogatott értékteremtés és az értékesítés optimalizálására épül elsősorban.

A rendezvény az év egyik legszínvonalasabb, informatív, és motiváló rendezvénye volt, nagy örömünkre szolgál hogy visszajelzést kaptunk a UCC képességeiről és kompetenciájáról. Bár csak kevés időnk volt bemutatni a UCC digitális technológiáját mely az FMCG vállalatok értékesítését teszi hatékonyabbá, bízunk benne hogy felkeltette a szakma érdeklődését és segíthetünk új megoldások kialakításában.

blank

blank

HOA IPA Konferencia 2019

A Hungarian Service & Outsourcing Association (HOA) tagjaként a UCC is részt vett 2019. november 6-án, a második magyar iPAC (intelligens folyamat-automatizálási konferencia) rendezvényen. A UCC-t Szmolinka Zsolt (CEO) és Kopcsó Balázs (Head of Business Development).

Célunk bemutatni egyedülálló megoldásainkat melyet az automatizáció tesz hatékonyabbá. Chatbot technológiánk széleskörűen alkalmazható. Például a Műanyagmentes Július mozgalom tagjaként létrehoztuk REbot nevű szoftverünk. Ez a digitális megoldás játékos formában növeli munkatársaink környezettudatosságát, és motiválja őket a műanyagok mellőzésére a mindennapi életben. Fontosnak tartjuk, hogy technológiánkat és tudásunkat a környezet megóvására is felhasználjuk.

MACH-TECH, IPAR NAPJAI

A UCC is részt vesz a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttesen a budapesti HUNGEXPO Budapesti Városközpontban 2019. május 14-17. között. A programon, amely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, szakmai újdonságokat és megoldásokat szerepeltetve, számos világmárka, piacvezető vállalat, kis- és középvállalkozás teszi tiszteletét. A UCC is örömmel képviseli iparágát az eseményen. Cégünk több mint 20 év tapasztalattal rendelkező SSC és BPO, tevékenységünket pedig a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal támogatjuk. Ügyfélkezelés, robotikus folyamatautomatizáció, virtuális munkavégzés, innovatív contact center megoldások, és még több izgalmas technológiai és iparági újdonsággal támogatjuk professzionális ügyfélkezelésünket.

blank

blank

UCC az Országos HR Konferencián

A Siófokon megrendezésre kerülő XXIX. Országos HR Konferencia és Kiállításon május 31-én a UCC a Felelős Foglalkoztatói Díj kapcsán vesz részt kerekasztal-beszélgetésen.

Az OHE hivatalos honlapja az eseménnyel kapcsolatban így fogalmaz: "A felelős foglakoztatás a munkavállalói élmény egyik meghatározó drive-ja. Magyarországon egyre több cég és intézmény vállalja a megmérettetést ”Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázat keretében, amelyben közzé teszik mindennapi eredményes gyakorlatukat. Minden munkáltató másban látja a munkavállalói élmény megteremtésének módját, egy azonban közös bennük: mindegyikük vallja, hogy a vállalati eredményesség kulcstényezője a munkavállaló. Ennek a szemléletmódnak a díjazottjaival találkozhatunk a kerekasztal beszélgetés alkalmával, akiktől azt is megtudhatjuk milyen hatást gyakorol a szervezet és ezen belül a HR életére a felelős foglalkoztatás feltételrendszere és mikéntje és maga az elnyert díj."