Díjak és elismerések

United Call Centers Magyarország

A United Call Centers több mint 20 éves tevékenysége során mindig kiemelten szem előtt tartotta munkavállalói támogatását, munkavégzésük megkönnyítését és a mindennapok legapróbb lehetőségeinek kamatoztatását. Hiszünk abban, hogy a felelős foglalkoztatás és a társadalmi felelősségvállalás jegyében kialakított szemléletünkkel hozzájárulhatunk munkavállalóink fejlődéséhez és a minőségi munkahely megteremtéséhez.

2016 – Pegazus Díj

2017 – Fogyatékosság-barát Munkahely kitüntetés

2018 – Családbarát Munkahely elismerés

2018 – Az Év Felelős Foglalkoztatója Díj

2019 – A Debreceni Kenézy Gyula Kórház Fül-Orr-Gége gyermekosztály támogatása

2019 – Szakértői előadás az Év Felelős Foglalkoztatója konferencián Kozma Richárd ügyvezető által

2020 – REbot műanyagmentes július edukáló chatbot rendszer továbbfejlesztése

Felelős foglalkoztató

2018-ban a United Call Centers Kft. aranyfokozatú minősítésben részesült Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázaton, mellyel I. helyezést nyert el a középvállalkozások kategóriájában.

A díj elnyerése után 2019-ben a UCC ügyvezető igazgatója, Kozma Richárd szakértő előadóként meghívást kapott a 2019. évi Díjátadó és Szakmai Konferenciára eredményhirdetésre és az azt követő kerekasztal beszélgetésre. Bemutatta azokat az előremutató tevékenységeinket, melyekkel helyi közösségeinket támogatjuk.

Ezek közé tartozik a UCC ingyenesen hívható mesevonala, a saját fejlesztésű E-Mese chatbot mellyel a gyermekek megismerkedhetnek a mesék világával, adománygyűjtéseink, Mikulás-napi rendezvényünk, illetve a debreceni és miskolci kórházak támogatása. Munkatársaink egészségtudatás gondolkodásmódját, környezettudatosságát REbot alkalmazásunkkal fejlesztjük, mely chatbot segítségével ösztönöz az egyszer használatos műanyagok mellőzésére a mindennapokban.

A fenntartható fejlődés és környezettudatosság jegyében 80 darab kerékpárt tartunk fent munkatársainknak, melyekkel dolgozni és sportolni járhatnak kedvük szerint.

Családbarát munkahely

A United Call Centers Családbarát Munkahely, legfőbb célunk hogy a munkavállaló és családja jól érezze magát a UCC-nél töltött idő alatt.

Számtalan módon támogatjuk munkatársainkat: rugalmas munkaszervezés, szabadságolási eljárások, vállalati ünnepségek, ingyenes gyermekfelügyelet és játszószoba, valamint Mikulás-napi rendezvényekkel kedveskedünk a gyermekeknek és szüleiknek.

Fogyatékosság-barát Munkahely

A United Call Centers 2017-ben elnyerte a Fogyatékosság-barát Munkahely címet. Alapelvünk, hogy mindenkinek egyenlő esélyeket biztosítsunk, és növeljük megváltozott munkaképességű kollégáink önbecsülését és magabiztosságát. Ők közösségünk teljes jogú tagjai, és csapatépítő rendezvényeink elmaradhatatlan résztvevői egyben.