United Call Centers Jukebox

Munkatársaink kedvenc dalainak listája a zene világnapjának tiszteletére

Hogy Page Hamiltont, a Helmet frontemberét idézzük, a zene hatalmas, transzcendens egyesítő erő. De mit keres ez a téma egy nemzetközi BPO contact center szolgáltatásokkal foglalkozó cég weboldalán? Talán triviális, de sokszor hajlamosak vagyunk úgy tekinteni egy vállalatra, mintha valami arctalan, személytelen, megfogtatatlan entitásról beszélnénk. Pedig a cégeket is emberek alkotják, akik - ahogyan a United Call Centers csapata is - sokszor a bolygó földrajzilag egymástól távol eső pontjairól származnak, más országok, más kultúrák szülöttei, mégis a szó szoros, vagy átvitt értelmében közös nyelvet beszélnek.

A zene, amit szívesen hallgatunk, szavak nélküli közös nyelvként sokszor többet mond rólunk, mint bármilyen szépen megfogalmazott önéletrajz, motivációs levél, vagy céges prezentáció. Mivel október első napját Yehudi Menuhin hegedűművész kezdeményezésére 1975 óta a zene világnapjaként tartja számon az UNESCO, a jeles nap tiszteletére összeállítottuk a United Call Centers Greatest Hits válogatását, melyhez számos munkatársunk küldte el a világ minden tájáról kedvenc dalát, zeneművét. A több mint hetven felvételt tartalmazó lista pont olyan sokszínű, mint a United Call Centers csapata, hiszen egyaránt található benne barokk zenemű, progresszív rock a hetvenes évekből, hiphop, kortárs romantikus house, vagy akár klasszikus zenei hangszerekkel fűszerezett norvég black metal.

Reméljük, sokan lesznek, akik találnak majd benne kedvükre való zenéket. A zene az élet maga - jó szórakozást mindenkinek!

Ha szívesen olvasna hasonló cikkeket, vagy kíváncsi egy nemzetközi BPO call center vállalat mindennapjaira, tapasztalataira szakmai és más területeken, iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben havonta ajánljuk a UCC Press Room legérdekesebb tartalmait!