UCC a Business Fest-en: középpontban a mesterséges intelligencia

UCC a Business Fest-en: középpontban a mesterséges intelligencia

Idén részt vettünk a Budapesten rendezett Business Fest 2024-en, ahol 20+ szakmai szekció 6000+ résztvevője volt jelent, többek között olyan nemzetközi és hazai top előadókkal, mint Frei Tamás, Lakatos István, Dan Riley, vagy Sárospataki Albert.

Az esemény egyik központi témáját a mesterséges intelligencia nyújtotta, mely iparág fejlődését elengedhetetlennek tartjuk, sőt, aktívan részt veszünk benne. Az idei Business Fest remek alkalmat biztosított számunkra, hogy bemutathassuk az Amerikai Egyesült Állomokban már díjnyertes, mesterséges intelligencia alapú ügyfélszolgálati rendszerinket.

Human. Technology. Better Together.

A UCC technológiai megoldásait összefogó aiden.tech brandünk 25 éves ügyfélszolgálati tapasztalatunk és a fejlődés iránti elkötelezettségünk eredménye. Számos AI alapú ügyfélszolgálati megoldást kínálunk, beleértve a bejövő és kimenő ügyfelszolgálati rendszereket (hang és szöveg alapon egyaránt), AI alapú adatelemzést, amelyik a legmagasabb szintű minőségbiztosítási rendszert képes nyújtani partnereinknek, de számos más saját fejlesztésű rendszerünkkel is képesek vagyunk támogatni ügyfeleinket a legmagasabb ügyfélelégedettség és a folyamatoptimalizálás elérése érdekében. Standunknál live demókat szerveztünk, ahol az esemény résztvevői tesztelhették rendszereinket, ezáltal megtapasztalhatták aiden működését és gyakorlati felhasználásának módját egyaránt. Nagy örömünkre szolgált, hogy sok érdeklődő és szakember látogatott el hozzánk, és pozitív visszajelzéseket kaptunk megoldásainkról.

Összességében, a Business Fest 2024 remek lehetőséget nyújtott arra, hogy bemutassuk az ügyféltámogatás következő szintjét. Az eseményen való részvételünk tovább erősítette elkötelezettségünket az innováció és a technológiai fejlődés iránt, köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott standunkhoz, és külön köszönet a @Business Fest szervezőinek a kiváló rendezvényért, jövőre újra találkozunk!