Swimathon 2021 – Képek a harmadik hétről

Június 19-én zárul az idei Swimathon SZÁRAZON kampány. A United Call Centers csapatának tagjai a négyhetes kihívás során már eddig is több száz kilométert tettek meg különböző formában. Volt, aki futott - terepen, vagy épp kutyaiskolában - volt, aki biciklizett, focizott, túrázott, gyalogolt, vagy épp tigrisbukfencezett.

Ahogy erről korábban már többször hírt adtunk, a Swimathon 2021 célja az egészséges életmód és a testmozgás népszerűsítése mellett, hogy a nagykövetek felhívják a figyelmet egy jótékony kezdeményezésre, és adományokat gyűjtsenek számukra.

Akinek módjában áll, hogy támogassa a United Call Centers csapatát, és rajtunk keresztül a MedSpot Alapítvány Arctalan Hősök kezdeményezését, melynek célja, hogy mentális segítséget nyújtson azon egészségügyi dolgozók részére, akik immár több mint egy éve, nap mint nap a koronavírus-világjárvány frontvonalában küzdenek, gyakran több napig távol családjuktól, szeretteiktől, az néhány napig még megteheti ezt a kampány kapcsolódó felületein.

A felajánlásokat itt várjuk. További információk a Swimathon kampányoldalán.
A támogatható ügyekről részletesen itt lehet olvasni, a nagykövetek bemutatkozói itt láthatók.

Munkatársunk, Heni múlt hétvégén még egy versenyen is elindult, amiről így mesélt:

„A Crosskovácsi Sport és Környezetvédő Egyesület több, mint 20 éve alakult Nagykovácsiban. Azóta rendületlenül oktatja a mountain bike sportolókat illetve szervezi a hegyi kerékpár és terepfutó versenyeket.

Az alábbi cikkben olvashatsz az Egyesület működésének, a sportesemények megrendezésének egyik legfontosabb alappilléréről az önkéntes munkáról.

Jómagam ötödik éve veszek részt az általában júniusban zajló sporthétvége vasárnapi futóversenyén. Szombat az MTB maraton résztvevőié. Nagykovácsi lakosként, a természetet szerető és igénylőként, illetve mivel rajongok a futásért, fontosnak, szinte kötelezőnek érzem, hogy részt vegyek ezeken az eseményeken.

Persze minden alkalommal konstatálom, hogy a hegy nem lett kisebb, nincs korrózió, az emelkedők ugyanolyan gyilkosak, mint előző évben. ?”

A folytatásban, ahogy legutóbb, jöjjön néhány kép az elmúlt hét történéseivel!

Ha kíváncsi egy nemzetközi BPO call center vállalat mindennapjaira, tapasztalataira szakmai és más területeken, iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben havonta ajánljuk a United Call Centers Press Room legérdekesebb tartalmait!