Közösen, egyenlő esélyekkel

 

A United Call Centers Kft. évek óta elkötelezett a megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők foglalkoztatása kapcsán. A kiválasztásaink alkalmával alapelvünk, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul. Nem számít, honnan, milyen tapasztalatokkal érkezünk, a lényeg, ami a legfontosabb: a csapatba illeszkedés!

Megváltozott munkaképességű kollégáinkkal együtt dolgozva örömmel látjuk, hogy szeretik a munkájukat. A társadalom értékes tagjainak érzik magukat, joggal, nő az önbecsülésük, csapatépítő rendezvényeink elmaradhatatlan résztvevőivé válnak, így mindkét fél nyertesnek tudhatja be magát. A kollégák teljes értékű csapattagként örömmel veszik ki részüket a cég életéből, a United Call Centers pedig teljes értékű, magabiztos kollégákat tudhat soraiban.

Mikor tudsz eredményesen dolgozni? Ha szereted, amit csinálsz!

Célunk a jövőre tekintve, hogy minél több értékes embert megtaláljunk, akikkel hosszú távon működhetünk együtt. Célunk elérése érdekében már kialakítottuk mentor programunkat, melynek nagy szerepe van a sikeres integráció megteremtésében.

Összegezve a fentieket, az odafigyelés, a türelem, a segítségnyújtás, szakmai hozzáértéssel kiegészülve, meghozza a gyümölcsét, a megváltozott munkaképességű kollégák integrálásba befektetett munka egyértelműen megtérül. Jó érzés látni, hogy a csapat egészére pozitív hatással van jelenlétük, a kollégákban felerősödnek az alapvető emberi értékek, az odafigyelés, empátia, a tolerancia. Tudják, a mindennapjaink egyenlő esélyekkel az igaziak.

Talán ők többet is adnak nekünk, mint mi nekik.