„A foci összehozza az embereket”

United Call Centers – Harmadik félidő, 4. rész

Már csak a vasárnapi döntő van hátra az idei EB-ből. Az egy év késéssel megrendezett nemzetközi torna során láthattunk rengeteg jó meccset, lehetett a vége akár szép döntetlen, ajár drámai tizenegyespárbaj.  Kapcsolódó minisorozatunk befejező részeként ezúttal Gréta és Zsolt beszélnek arról, mit jelent számukra ez a sport.

Miért szereted a focit? Mitől szép ez a játék?

Gréta: Édesapám óriási focirajongó, és már gyerekkorom óta néztem vele a focimeccseket, emiatt nagyon hamar megszerettem. Véleményem szerint a foci összehozza az embereket, főleg egy Európa- vagy világbajnokság.
Zsolt: Közösségépítő erő.

Hogyan szurkolsz?

Zsolt: Őrült módjára.
Gréta: Az öt évvel ezelőtti EB meccseit a Szinva-teraszon szurkoltuk végig családdal, barátokkal. Az idei évben szerencsére sikerült eljutnom a Magyarország-Franciaország mérkőzésre, ahol személyesen is szurkolhattam óriási hangerővel. Nehéz megfogalmazni, milyen élmény volt ott lenni, leginkább úgy tudnám leírni, hogy óriási és felejthetetlen. A hangulat fantasztikus, a mérkőzés nagyon izgalmas volt. A magyarok gólja után, ahogy mondani szokás, felrobbant a stadion. Közvetlenül a gól után már csak azt vettem észre, hogy felpattantunk a székből, mindenki ugrált, kiabált. Szinte hihetetlen volt, hogy a magyarok vezetnek! ? Örülök, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodtam.

Melyik a kedvenc hazai csapatod?

Gréta: Nincs.
Zsolt: Diósgyőr.

És a külföldiek közül?

Gréta: Juventus.
Zsolt: Nincs.

Ki a kedvenc játékosod a sportág történetéből és miért?

Gréta: Meglepő lesz a válaszom: C. Ronaldo, nagyon tisztelem és becsülöm emberileg. Elképesztő számomra, ahogy bánik a labdával.
Zsolt: Roby Baggio.

Ha a United Call Centers focicsapat lenne, milyen poszton játszanál?

Gréta: Hmm...szerintem középpályás lennék.
Zsolt: Kapus.

A sorozat előző részei itt olvashatók.

Ha kíváncsi egy nemzetközi BPO call center vállalat mindennapjaira, tapasztalataira szakmai és más területeken, iratkozzon fel hírlevelünkre, melyben havonta ajánljuk a United Call Centers Press Room legérdekesebb tartalmait!