Karrierprogram - UCC

Légy részese a jövőnek, hiszen azt mi formáljuk.

Tarts velünk, válts, élj a lehetőséggel!

Több mint 20 éves tapasztalat

BAZ megyei TOP 100 cég tagja

Regionális piacvezető pozíció

Az Év Felelős Foglalkoztatója

Családbarát Munkahely

UCC Karrierprogram

Lehetőséget biztosítunk a rejtett készségeid előtérbe kerülésére, a vezetői ambícióid beteljesítésére, és kimozdítunk a komfortzónádból – ne aggódj, csak annyira, amennyire te is akarod.

Karrierprogram - UCC
Nyílt, őszinte és céltudatos kommunikáció - UCC

Nyílt, őszinte és céltudatos kommunikáció

Oszd meg, változtass, ötletelj, és mindig vállalj felelősséget. Mindannyian különbözően vagyunk, egyéniségek, és ezt tiszteletben kell tartani, ezért ne is hibáztassuk egymást. A közös cél nem véletlenül „közös”, mindenki beletesz valamit a csapatmunkába, legyen veterán kolléga, vagy frissen érkezett munkatárs.

Csapatkoordináció

Jól meghatározott szerepek, határidők, precizitás, emlékeztetők, hasznos meetingek – ha ezekhez tartjátok magatokat és el is várjátok egymástól, jó az irány. Ha te vagy a csoportvezető, mindig légy felkészült, de ha nem, akkor még az is válhat belőled.

Csapatkoordináció - UCC

Piacformáló csapatmunka

Legyen szó bármilyen szektorról és szolgáltatásról, mindannyian különbözőek vagyunk: mi is, a United Call Centers dolgozói. Ügyfélszolgálatként, a contact centerek, call centerek világában számos újdonság hat ránk nap, mint nap, így volt időnk és lehetőségünk megtapasztalni, mi a jó csapatmunka pár igazán fontos ismérve. Multidimenzionális ügyfélszolgálat vagyunk, rengeteg ügyféllel, több szektorban, csatlakozz hozzánk!

Egyedi karrierprogram, változatos lehetőségek

Tarts velünk!

Csatlakozom