A UCC 2008 óta élen jár az otthoni munkavégzés támogatásában. Nemzetközi csapatunk a világ vezető nagyvállalatait támogatja ügyfélszolgálati és értékesítési szolgáltatásokkal. Egyedi üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy rugalmas, skálázható megoldásokat kínáljunk. Kollégáink anyanyelvi szinten támogatják a világ minden nyelvét.

COVID-19 óvintézkedések

A 2020-as év sajnálatos eseményeire reagálva, a pandémia hatásainak csökkentésére minden kollégánk részére biztosítjuk az otthoni munkavégzés lehetőségét. Nemzetközi tapasztalataink alapján, teljesen online környezetben dolgozhatnak és vehetnek részt cégünk életében. Ez a de-centralizált, rugalmas üzleti modell természetéből adódóan biztosítja a folytonos üzletmenetet. A pandémia mellett a redundáns, felhő alapú infrastruktúránk a környezeti hatások, áramkimaradás, hálózati problémákkal szemben is rendelkezik védelemmel. Mind technológiai, mind folyamat szintű megoldásokat alkalmazunk a zavartalan működés érdekében.

Home-office támogatás

Az otthoni munkavégzés számos előnnyel jár kollégáink számára. Biztonságos, kényelmes környezetben dolgozhatnak. Elsősorban számítógépre, Internet kapcsolatra, és egy jó minőségű fejhallgatóra van szükségük a közös munkához. Minden szakmai ismeretet, felkészítést a UCC szakértői tréning csapata biztosít. Az otthoni munkavégzés maximális adatbiztonság mellett, a legújabb szoftverek segítségével történik.

Az otthoni munka nagy fokú önállóságot igényel. Az online munka során napi szintű kapcsolattartást folytatunk munkatársainkkal. Folyamatosan támogatjuk őket a napi munkavégzésben, csoportvezetőink és back office csapatunk által. Számos előnye van az otthoni munkának. Az ingázás nélküli munka sok időt és pénzt takarít meg a kollégák számára. Munkájukat könnyen napi ügyeikhez tudják igazítani rugalmas beosztásunk segítségével.

Rugalmas, skálázható szolgáltatások

Partnereink számára is jelentős előnyökkel jár home office alapú üzleti modellünk. A világ bármely nyelvén anyanyelvi szinten tudunk támogatást nyújtani. Munkatársaink a rugalmasabb beosztásnak köszönhetően, hétvégén, vagy akár éjszaka is támogathatják Partnereinket. Gyorsan és hatékonyan építünk ki nemzetközi értékesítési és ügyfélszolgálati megoldásokat. A projekt komplexitásától függően, akár 1-2 hét alatt is elindulhat egy Pilot.

Mivel munkatársaink nincsenek helyhez kötve, nem csak irodáink közelében, a világ bármely táján találhatunk kiváló, tehetséges kollégákat. Toborzási megoldásaink segítségével szinte korlátlan merítést biztosítunk, akár 1-5 nap alatt megtaláljuk a legjobb jelölteket.

Környezeti hatások

Az otthoni munkavégzés nem csak a szolgáltatásokra, de a környezetre is kedvező hatással van. Mivel kollégáinknak nem kell naponta autóba ülniük vagy tömegközlekedést használniuk, cégünk ökológiai lábnyoma folyamatosan csökken. A ritkuló számú ingázások ugyanis kevesebb káros-anyag kibocsátással járnak, ami hozzájárulhat környezetünk megóvásához. Mindemellett, kollégáinkat műanyagmentes életmódra, és környezetbarát közlekedésre bátorítjuk.