Telephelyeink infrastrukturális szempontból kiválóak.

Lendületes, rugalmas csapatunk összetartóerejét jól jellemzi, hogy átlagosan minimum 2.5-3 évet töltenek velünk munkatársaink. A csapat átlagéletkora kevesebb, mint 35 év és a tagok megközelítőleg 65%-a nő. Családbarát vállalatként stabil alapot nyújtunk kollégáink jövőbeli terveihez. Rugalmas időbeosztással, iskolakezdési támogatással, nyári gyermekfelügyelettel és gyermekprogramokkal támogatjuk családos kollégáinkat.

Munkatársaink fő tevékenységeink szerint értékesítési és ügyféltámogatási feladatokkal támogatják Partnereinket. A toborzás-kiválasztás során fontos szempont, hogy a legtesthezállóbb karriert találják meg. Felkészültségüknek köszönhetően, csapataink évente több százezer sikeres tranzakcióval támogatják a hazai és nemzetközi piac legnagyobb vállalatait.

Az UCC több mint 300 férőhellyel rendelkezik Magyarországi irodáiban.

Fejlődési lehetőségek

Belső képzési akadémiánk, a United Standards of Excellence (USE) lehetőséget teremt szakértőinknek, hogy folyamatosan továbbképezzék magukat. Nem csak szakmai területen, de önismereti, soft-skill, és vezetői képzésekkel támogatjuk ambícióikat. Tréning csapatunk egyéni fejlődési tervekkel segíti a munkatársakat, hogy elérjék céljaikat. Számunkra kiemelten fontos, hogy a munkavállaló jól érezze magát, hiszen tudjuk a UCC kultúrája sikereink kulcsa.

Vállalati kultúra

Etika kódexünk és vezetői irányelveink garantálják, hogy munkánk ne csak hatékony és minőségi, de élvezetes is legyen. Alapértékeink egymás támogatása, az asszertív, nyílt, és őszinte kommunikáció, és a kedves, barátságos hangnem. Fontos a törvényes, igazságos, és méltányos eljárás, az egyéni törekvések és iparági színvonal szerinti juttatás bármiféle diszkrimináció nélkül. Ezek az alapelveink kivétel nélkül minden UCC munkatársra, tulajdonosokra, és vezetőkre egyaránt vonatkoznak. Mind a partnerek felé, mind kollégáink felé történő kommunikációnk és tevékenységünk a UCC kultúráját kell, hogy tükrözzék.

Felelősségvállalás

A csapatmunkát nem csak csapatépítő programokkal, de számos CSR programmal erősítjük. Fontosnak tartjuk helyi közösségeink támogatását. Gyakran szervezünk jótékonysági adománygyűjtést, támogatjuk a helyi kórházakat, gyermekvédelmi szervezeteket, és állatvédelmi egyesületeket egyaránt. A Műanyagmentes Július mozgalom tagjaként ösztönözzük munkatársainkat a tudatos, aktív életre.

Irodáink

A United Call Centers több, infrastrukturálisan és ergonomiailag kiemelkedő irodaházzal rendelkezik Magyarországon. Budapesten, Miskolcon, és Debrecenben közel 300 seat kapacitásunk van. Modern IT eszközök, kártyás beléptetés, 24/7 kamerás megfigyelés és recepció garantálja a személyi- és adatbiztonságot. Irodáink jól megközelíthető, központi helyen találhatóak az adott városokban, mind autóval, mind tömegközlekedéssel, mind kerékpárral biztonságosan elérhetőek. Minden tűz- és balesetvédelmi, és adatvédelmi előírásnak teljeskörűen megfelelnek.