Kutatások szerint az álláshirdetéseknél a legfontosabb a munkavégzés helye és a bérezés. Hiszünk nekik. Dolgozz home officeból és keress bruttó 300.000-350.000 forintot. Kattints a jelentkezési formra és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Ha többre vagy kíváncsi, írjuk a részleteket!

Ki szeret otthonról dolgozni? Mi igen. Reméljük te is!
A kommunikáció volt a jeled az óvodában? Nekünk is.
Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel? Szuper hír!

Még bővebben? Értékesítésről van szó. Tudjuk, az értékesítés szótól lehet most kirázott a hideg, ezen segíthetünk, olvass tovább. Mi az értékesítés a mi esetünkben? Két lehetőség van, bejövő és kimenő értékesítés. Az előbbi, hogy az ügyfeleink neked csörögnek be, hogy szeretnének jobb tarifacsomagra váltani, bevonni a barátaikat, családtagjaikat, vagy a kutya megrágta a telefonjukat, esetleg egy barátjuk beleejtette a wc-be. Mindannyian ismerjük azt a ,,barátot”. A kimenő értékesítés azt jelenti, hogy a meglévő ügyfeleinket keresed fel, hogy segíthess nekik a jelenleginél előnyösebb lehetőségekkel. A példánál maradva ajánlasz egy nagyobb telefont, amit nem tud megenni a kutya. A végeredmény ugyanaz, neked kell segítened az ügyfeleinknek, hogy mindketten mosolyogva tegyétek le a telefont.

Mindezt akár a legkényelmesebb foteledből, kiemelkedő fizetésért. Nem csináltál még ilyet? Felkészültünk a válaszodra, megtanítunk rá! Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, figyeld a megadott elérhetőségeidet, hamarosan keresünk!

    Jelentkezés

    Név *

    Telefonszám *

    E-mail cím *

    CV feltöltés (nem kötelező) [doc|docx|pdf - Max:25MB]