United Call Centers

Egy doboznyi szeretet

Egy doboznyi szeretet - UCC

,,Csakis a jótól válik jobbá a világ.”

Kollégáink odaadó segítségével 2018 decemberében újra adománygyűjtő akciót hirdettünk a BAZ Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekei részére.

A Megyei Gyermekvédelmi Központban tett látogatásunkkor örömmel tapasztaltuk, hogy a gyermekek nem szenvednek hiányt a gondoskodás, a feltétel nélküli szeretet terén, azonban vannak olyan dolgok, amelyeket külső segítség nélkül nehezen, vagy egyáltalán nem tudnának megteremteni. Ennél fogva az eszközökre, ruhadarabokra, édességekre fektettük idei adománygyűjtésünkkor a legnagyobb hangsúlyt. A felajánlásokat mindkét miskolci irodánkban szívesen fogadtuk, és büszkeséggel tölt el minket, hogy az adakozó kedv idén is kimagasló volt, nagyszámú hozzájárulást juttattak a kihelyezett adománygyűjtő dobozokba a segíteni szándékozók, munkatársaink.

Bízunk benne, hogy sikerült színesebbé tennünk a gyermekek karácsonyát, és az ünnepek előtti felkészülést is, és reméljük, adományunkkal hozzájárulhattunk a gyermekotthonban dolgozók áldozatos munkájához.

Boldog karácsonyt kívánunk!